Νέο τμήμα του εκπαιδευτικού προγράμματος Digital Marketing Practitioner

Μετά την μεγάλη ανταπόκριση που είχε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Digital Marketing Practitioner, το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, προχωρά σε νέο τμήμα, το οποίο ξεκινά στις 23 Νοεμβρίου 2015. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη και αυτό το πρόγραμμα έχει πλέον περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Το Digital Marketing Practitioner είναι το πλέον πρακτικό και ανταποδοτικό σε γνώσεις και δεξιότητες εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το digital marketing. Είναι το μόνο με εισηγητές 22 κορυφαίους Έλληνες επαγγελματίες και προσφέρει σε βάθος γνώση και πρακτική εξάσκηση, ώστε οι απόφοιτοι να μπορούν άμεσα να αναπτύξουν και να αξιολογήσουν digital marketing στρατηγική και online καμπάνιες. Μέσα σε 85 ώρες εκπαίδευσης αναλύονται σε βάθος η θεωρία και οι τεχνικές, τα εργαλεία και οι πιο σύγχρονες στρατηγικές. Η εκπαιδευτική διαδικασία ολοκληρώνεται με το Final Digital Marketing Strategy Project, όπου οι εκπαιδευόμενοι εφαρμόζουν στην πράξη όσα έχουν διδαχθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής περιόδου, εκπονώντας τη στρατηγική digital marketing μεγάλων εταιρειών στην Ελλάδα.

Παράλληλα με το Digital Marketing Practitioner διεξάγεται και το e-Commerce Project Manager, που αποτελεί το μοναδικό ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα για τον εξαιρετικά αναπτυσσόμενο κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Πρόκειται για τα δύο εκπαιδευτικά προγράμματα της e-Academy, της Εκπαιδευτικής Ακαδημίας που δημιούργησε το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, με στόχο να δημιουργήσει κορυφαίους επαγγελματίες στο χώρο της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας. Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στους αναδυόμενους τομείς της οικονομίας.

Περισσότερες πληροφορίες, στο site της Εξέλιξης.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ