H impressme creative communication στο πλευρό της Σάμου

Την Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου στις 20:30, ο Δήμαρχος της Σάμου, κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος θα προβεί στην επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας της Σάμου ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021.

Η Σάμος Θέλει, Διεκδικεί και Μπορεί! Το «Πυθαγόρειο Θεώρημα του Πολιτισμού» αποτελεί μια αξιακή δήλωση και παράλληλα ένα αναπτυξιακό εγχείρημα που έχει ως αφετηρία και βάση την έμπνευση, την προσφορά, τη γνώση, την αφοσίωση και την πίστη σε ένα καλύτερο αύριο.

Μετά από «αθόρυβη» προετοιμασία έξι μηνών, η Σάμος κατέθεσε τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου το φάκελο με την πλήρη πρότασή της για τη διεκδίκηση του θεσμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το έτος 2021.

Η impressme creative communication συνεργάστηκε με την αρμόδια Επιτροπή Διεκδίκησης του Δήμου Σάμου, σχεδίασε την ταυτότητα της υποψηφιότητας, εφαρμογές επικοινωνίας, όπως και το ειδικό έντυπο κατάθεσης της πρότασης στην επιτροπή του European Capital of Culture. 
Ακόμα, η εταιρία ανέπτυξε το διαδικτυακό τόπο http://samos2021.eu ο οποίος βρίσκεται στον “αέρα” από την 1η Δεκεμβρίου.

Η ομάδα της impressme είναι υπερήφανη για τη συμμετοχή της σε μια τόσο αξιόλογη προσπάθεια, συνεργαζόμενη με ανθρώπους γεμάτους αγάπη για τον τόπο τους και τον πολιτισμό και ευχαριστεί τόσο αυτούς, όσο και τον Δήμαρχο της Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν.

Στεκόμαστε δίπλα τους και ευχόμαστε ολόψυχα σε αυτό το υπέροχο ταξίδι της ”διεκδίκησης”, καλή επιτυχία στη Σάμο! 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ