H Global Sustain παρουσίασε το Yearbook 2014/15 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο παρουσίασε η Global Sustain το Yearbook 2014/15 “The Power of Collaboration”, το οποίο πραγματεύεται τη σπουδαιότητα των συνεργασιών στον τομέα της αειφορίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου με την υποστήριξη των Ευρωβουλευτών Στέλιου Κούλογλου και Simona Bonafè.

Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν οι: Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Σύμβουλος, Global Sustain, Renzo Tomellini, Head of Unit, DG Research & Innovation, Sandrine Dixson-Declève, Director EU, Cambridge Institute for Sustainability Leadership, Ιωάννης Σαλαβόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Global Sustain GmbH Γερμανία, Πρόεδρος, CAPITALS Business Circle, Vanya Veras, Secretary General, Municipal Waste Europe, Senior Advisor, Global Sustain. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Global Sustain ανακοίνωσε την ένατη έκδοση Yearbook 2015/2016 με τίτλο “Sustainable Consumption and Production: Towards a Circular Economy”. Το νέο Yearbook 2015/2016 θα εκδοθεί σε συνεργασία με τη SwitchMed και το Regional Activity Centre for Sustainable Consumption and Production του UNEP, ενώ θα παρουσιαστεί τον Ιούνιο του 2016 στην Αθήνα, στις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν την άποψή τους για σημαντικά θέματα αειφορίας, όπως είναι οι νέοι Στόχοι Αειφορίας των Ηνωμένων Εθνών και η εφαρμογή τους στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, οι αναδυόμενες επιχειρηματικές ευκαιρίες, η κυκλική οικονομία κ.ά. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Yearbook μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.globalsustainyearbook.org


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ