ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτά τα Χριστούγεννα μοιράσου την αγάπη σου με ένα γλυκό και κέρδισε

Αυτές τις γιορτές, η ΑΒ Βασιλόπουλος μας καλεί να δείξουμε την αγάπη μας στα κοντινά μας πρόσωπα, μέσω μιας μοναδικής online ενέργειας με τίτλο #LoveBakeShare

Το κοινό έχει την ευκαιρία, μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου,  να ετοιμάσει ένα γιορτινό γλύκισμα για κάποιον που αγαπάει, να το μοιραστεί με μία φωτογραφία που θα ανεβάσει σε Ιnstagram & Τwitter με το hashtag #LoveBakeShare και να μπει σε κλήρωση για να κερδίσει τα ψώνια του πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού, κερδίζοντας δωροεπιταγές ΑΒ αξίας 300€ .

Mε αφορμή την ενέργεια #LoveBakeShare, οι άνθρωποι από τα κεντρικά γραφεία της ΑΒ Βασιλόπουλος, στις 10 Δεκεμβρίου, συμμετείχαν και αυτοί με τη σειρά τους με έναν διαφορετικό τρόπο! Ετοίμασαν τα δικά τους γιορτινά γλυκίσματα  και τα προσέφεραν στους συναδέλφους τους με αντάλλαγμα ένα μικρό συμβολικό ποσό. Το ποσό που συγκεντρώθηκε αποδόθηκε στο έργο και την προσπάθεια της οργάνωσης «Το Χαμόγελο Του Παιδιού».

Μέσω την ενέργειας #LoveBakeShare, μοιραζόμαστε την αγάπη μας με τα πιο κοντινά μας πρόσωπα, χαρίζοντας χαμόγελα και αισιοδοξία.

Παράλληλα και για 4η συνεχή χρονιά, η ΑΒ Βασιλόπουλος μοιράζει αγάπη προσφέροντας ένα Χριστουγεννιάτικο γεύμα σε 3000 οικογένειες που το έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Μπορούμε”, ως μέρος του προγράμματος ΕΚΕ της ΑΒ “52 Εβδομάδες”.

Γίνε κι εσύ ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα αγάπης και προσφοράς της ΑΒ και μπες στη κλήρωση για τα ψώνια του Πρωτοχρονιάτικου Τραπεζιού


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ