Γίνε κι εσύ Εθελοντής στο Δήμο Αγ. Δημητρίου

Ο Εθελοντισμός είναι ένα θέμα που μας αγγίζει όλους, ανεξαρτήτως κοινωνικοοικονομικής τάξης και επαγγελματικής ιδιότητας. Εκτός του ότι δυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη, προάγει την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στην προάσπιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων τους και ενισχύει την κοινωνική συνοχή, προσδίδοντας ένα ιδιαίτερο περιεχόμενο στη ζωή μας. Η έννοια του εθελοντισμού συνδέεται με την ανιδιοτελή προσφορά και μπορεί να εκφραστεί με πολλούς τρόπους. Συνιστώντας στάση ζωής, δρα θετικά, και στον εθελοντή, και στον αποδέκτη της προσφοράς είτε είναι άνθρωποι, είτε ζώα, είτε το Περιβάλλον είτε μία έννοια.

Στο Δήμο Αγ. Δημητρίου μπορείτε να γίνετε εθελοντές και να προσφέρετε στην πόλη και τους συμπολίτες σε διάφορους τομείς (Πολιτισμός, Κοινωνικό Φροντιστήριο, Κοινωνική Αλληλεγγύη, Περιβάλλον, Αδέσποτα ζώα, Αθλητισμός) ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας και το χρόνο που διαθέτετε.

Συμπληρώστε τώρα τη φόρμα εθελοντισμού που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δήμου μας και θα σας ειδοποιήσουμε για να έρθετε να γνωριστούμε από κοντά.



<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ