Νέα προωθητική ενέργεια από την ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, συνεχίζοντας δυναμικά και το 2016 τις προωθητικές της ενέργειες, πάντα προς όφελος του καταναλωτή, δίνει τώρα την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες της να αποκτήσουν το ολοκληρωμένο σερβίτσιο πιάτων με εξαιρετική πορσελάνη Βοημίας της THUN.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, για κάθε αγορά 10€ από τα καταστήματα της ΑΒ, οι καταναλωτές μπορούν να παραλαμβάνουν ένα κουπόνι αντίστοιχης αξίας. Με τη συμπλήρωση 5 κουπονιών και με μία ελάχιστη συμμετοχή, κάθε καταναλωτής θα έχει αυτόματα τη δυνατότητα να αγοράσει σετ 2 πιάτων της προτίμησής του ή άλλων μεμονωμένων κωδικών από τη μοναδική σειρά σερβίτσιου πιάτων πορσελάνης Βοημίας της THUN. 

Η ΑΒ  δίνει την ευκαιρία στους πελάτες που την εμπιστεύονται για τις καθημερινές αγορές τους να αποκτήσουν το δικό τους σετ πιάτων έως και 70% φθηνότερα από την αρχική τιμή. Για να μπορέσει κάθε καταναλωτής να προχωρήσει στην απόκτηση του ολοκληρωμένου σετ πιάτων πορσελάνης Βοημίας ή συγκεκριμένων κωδικών από την THUN θα πρέπει να προμηθευτεί άμεσα μία καρτέλα κουπονιών από τα ταμεία των καταστημάτων της εταιρείας και να ξεκινήσει τη συλλογή του.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία συγκέντρωσης των κουπονιών, μπορείτε να απευθυνθείτε στα ταμεία της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος ή να επισκεφθείτε τα www.ab.gr & www.facebook.com/ab.vassilopoulos.sa


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ