Οι νικητές του διαγωνισμού της EY – Έλληνας Επιχειρηματίας της Χρονιάς 2015

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης των νικητών των επιμέρους κατηγοριών του διαγωνισμού της ΕΥ για τον Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» 2015.

Οι υποψήφιοι επιχειρηματίες που διακρίθηκαν για το επιχειρηματικό τους πνεύμα, το στρατηγικό προσανατολισμό, την πρωτοποριακή σκέψη και τον κοινωνικό αντίκτυπο της δραστηριότητάς τους επελέγησαν από την ανεξάρτητη εννεαμελή Κριτική Επιτροπή, υπό την προεδρία του κ. Σπύρου Θεοδωρόπουλου, Διευθύνοντος Συμβούλου της Chipita A.E. και Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» 2011. 

Oι νικητές στις επιμέρους κατηγορίες του Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» 2015 είναι:

Αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας
Νικόλαος Γουλής, Διευθύνων Σύμβουλος, e-Travel Α.Ε. (pamediakopes.gr)

Διεθνώς αναπτυσσόμενος επιχειρηματίας
Γεώργιος Κουτσολιούτσος, Διευθύνων Σύμβουλος, FF Group (Folli Follie Group)

Δυναμικά αναπτυσσόμενος επιχειρηματίας
Ιωάννης Τσερέπας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Lariplast Α.Ε.Β.Ε

Πρωτοπόρος επιχειρηματίας
Ελένη Πολυχρονοπούλου, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος Α.Ε.

Οι τέσσερις επιχειρηματίες που διακρίθηκαν στις επιμέρους κατηγορίες, θα βραβευθούν και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» 2015, σε επίσημη τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016. O νικητής θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο “World Entrepreneur Οf The Year” στο Monte Carlo τον Ιούνιο του 2016. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδας κ. Παναγιώτης Παπάζογλου, επεσήμανε: «Οι υποψηφιότητες για το φετινό διαγωνισμό για τον Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» 2015, ήταν πραγματικά εντυπωσιακές, κάνοντας εξαιρετικά δύσκολο το έργο της Κριτικής Επιτροπής. Με τη διοργάνωση αυτή, τιμούμε τους Έλληνες επιχειρηματίες που σε δύσκολες συνθήκες τολμούν, αγωνίζονται και ξεχωρίζουν, αναδεικνύουμε τον πρωταρχικό ρόλο της επιχειρηματικότητας στην εθνική προσπάθεια εξόδου από την κρίση και στέλνουμε ένα μήνυμα στο εξωτερικό ότι η Ελλάδα αλλάζει, ξεπερνά τα προβλήματα του παρελθόντος, καινοτομεί και δημιουργεί ένα νέο θετικό αφήγημα».


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ