Εκδήλωση για τους απόφοιτους της Ακαδημίας Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας, e-Academy

Eκδήλωση για τους απόφοιτους της Ακαδημίας Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας «eAcademy», πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στο αμφιθέατρο του Κέντρου Βιώσιμης  Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη.

Οι απόφοιτοι των τμημάτων Digital Marketing και eCommerce είχαν την ευκαιρία να ακούσουν 5 κορυφαίους του κλάδου της Ηλεκτρονικής Eπιχειρηματικότητας η οποίοι παρουσίασαν τα highlights του 2015 και τις τάσεις του 2016.

Στο κατάμεστο υπερσύγχρονο αμφιθέατρο, οι ομιλητές της βραδιάς,  Φώτης Αντωνόπουλος, e-Commerce Director myshoe.gr & Αντιπρόεδρος  GRECA (Greeke-CommerceAssociation),  Απόστολος Αποστολάκης, Partner & Co-Founder Venture Friends , Νίκος Βαρβαδούκας, Marketing & eCommerce Director PUBLIC, Μέλος ΔΣ GRECA Δημήτρης Μανιάτης, Head of Reprise Media Athens και από τη Βαρκελώνη, σε ζωντανή σύνδεση,  Θοδωρής Μουλός, COO Pinnatta  μίλησαν για τις εξελίξεις, τις νέες τάσεις και τις προκλήσεις στο χώρο της Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας. Τις ομιλίες συντόνισε ο ακαδημαϊκός υπεύθυνος της eAcademy  Παναγιώτης Γκεζερλής,  CEO Convert Group. 

Οι απόφοιτοι  είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις και ναπραγματοποιήσουν νέες επαγγελματικές επαφές και να ανιχνεύσουν νέες ευκαιρίες συνεργασίας. 

Το Digital Marketing Practitioner και το e-Commerce Project Manager είναι τα μόνα εκπαιδευτικά προγράμματα στην ελληνική αγορά με εισηγητές 37 κορυφαίους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες, τα οποία προσφέρουν σε βάθος γνώση και πρακτική εξάσκηση.

Ο επόμενος κύκλος των προγραμμάτων ξεκινά το Μάρτιο,  και συγκεκριμένα στις 16 Μαρτίου το Digital Marketing Practitioner και στις 23 Μαρτίου το e-Commerce Project Manager.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ