Ηχηρό παρόν της Ελλάδας στην ISM και ProSweets στην Κολωνία

Ηχηρή ήταν η συμμετοχή της Ελλάδας στην ISM, τη Διεθνή Έκθεση Zαχαρωδών και Σνακ και στην ProSweets, τη Διεθνή Έκθεση Προμηθευτών της Βιομηχανίας  Ζαχαροπλαστικής, που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 31 Ιανουαρίου και 3 Φεβρουαρίου, στην Κολωνία της Γερμανίας.

Η ελληνική συμμετοχή, η οποία αποτελούνταν από 51 επιχειρήσεις που παρουσίασαν τα προϊόντα και τις προτάσεις τους, κατέλαβε συνολική έκταση 985 τ.μ.. Μεταξύ αυτών, κάποιες εταιρίες έδωσαν το παρόν μέσω  των δύο μεγάλων ομαδικών περιπτέρων της PromoSolution (25 στην ISM) και της GREAT (11 στην ISM και 1 στην ProSweets). 

Η φετινή συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων παρουσίασε αύξηση 16% σε σχέση με την περσινή χρονιά, γεγονός που καταδεικνύει τη στροφή του επιχειρείν προς εξωστρεφείς δραστηριότητες.

Σημειώνεται ότι στην ProSweets συμμετείχαν συνολικά 336 εταιρείες από 34 χώρες, με τον αριθμό των εμπορικών επισκεπτών να ανέρχεται σε 17.600 από 100 χώρες, ενώ στην φετινή ISM συμμετείχαν πάνω από 1.600 εταιρείες προερχόμενες από 65 χώρες, με τους επισκέπτες να φθάνουν τους 38.500 από 146 χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες και για το πλήρες πρόγραμμα της έκθεσης, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, κα Κ. Μέμτσα, τηλ. 210 64 19 028, E-mail: koelnmesse@ahk.com.gr 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ