Ambassadors in Concert in Athens

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ξεχωριστή μουσική εκδήλωση Ambassadors in Concert in Athens, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με σκοπό αυτή τη χρονιά την ενίσχυση των παιδιών προσφύγων που βρίσκονται στο Ελαιώνα, στα Διαβατά και την Λέσβο και υποστηρίζονται από τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Πρέσβεις και μέλη του διπλωματικού σώματος από την Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία, Αυστρία, Γεωργία, Εσθονία, Ιαπωνία, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο, Μεξικό, Λιθουανία, Σλοβακία και Τσεχία,  ανέβηκαν στην σκηνή και μάγεψαν το κοινό  με μελωδίες των Schubert, Dvorak, Grieg, Lehar, Verdi, Θεοδωράκη αλλά και Jazz πινελιές των Keith Jarret, Bart Howard, Antonio Karlos Jobim.

Μαζί τους συμμετείχαν  διακεκριμένοι λυρικοί καλλιτέχνες, η σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη,  ο τενόρος Δημήτρης Πακσόγλου και το Jazz τρίο του Τάκη Φαραζή (John Balikos Jazz τρίο).

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν στην σκηνή εμφανίστηκαν παιδιά από το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες και συνόδευσαν τον Μεξικάνο Πρέσβη τραγουδώντας ένα παραδοσιακό τραγούδι της χώρα του. 

Το σχεδιασμό του φωτισμού της βραδιάς και φέτος επιμελήθηκε η διεθνούς φήμης και βραβευμένη με ΕΜΜΥ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 Ελευθερία Ντεκώ.
Την επιμέλεια και την οργάνωση παραγωγής είχε ο καλλιτέχνης της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Νίκος Τσαούσης. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της εκδήλωσης  GROUPAMA, PHARMATHEN, SUBARU και CD MEDIA καθώς επίσης και στους υποστηρικτές COCA-COLA,  ΚΑΥΑΚ, ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΙΜΙΚΟΥ, NADIA BELLE ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΗΜΑ, CHRISTOS COSTARELLOS, ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΩΔΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ. 

Xoρηγοί επικοινωνίας:  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, MEGA, EASY 97.2,  INSIDER

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ