Η ΑΒ σε συνεργασία με γνωστούς FOOD BLOGGERS εγκαινιάζει νέα ενότητα #MadewithAB στο 15ήμερο έντυπο προσφορών

Η νέα ενότητα #MadewithAB, μόλις ξεκίνησε και γνωστοί food bloggers προετοιμάζουν απολαυστικές συνταγές για όλους τους καταναλωτές της ΑΒ Βασιλόπουλος!

Από τις 7 Απριλίου, όλοι όσοι «ξεφυλλίσουν» το 15νθήμερο έντυπο προσφορών θα έχουν την ευκαιρία να βρουν απλές και πεντανόστημες συνταγές με τα προτεινόμενα προϊόντα του εντύπου. Επιπλέον, σκανάροντας το QRcode που υπάρχει στο έντυπο, θα «μεταφέρονται» απευθείας στο Youtube κανάλι της εταιρείας, για να παρακολουθήσουν τους experts του φαγητού να  δείχνουν βήμα βήμα την προετοιμασία των αγαπημένων συνταγών. 

Η ενέργεια #MadewithAB, εγκαινιάζεται με τη συνταγή «Νηστίσιμο Πλιγούρι Σαλάτα, με Ρεβίθια, Αμύγδαλα και Ντρέσινγκ Πορτοκαλιού» από την food blogger “The Foodie Corner”, ενώ στο επόμενο τεύχος η ίδια προτείνει μία υπέροχη συνταγή για το Πασχαλινό τραπέζι!

Οι συνταγές θα είναι διαθέσιμες στο ab.gr και μέσω των social media της ΑΒ Βασιλόπουλος (facebook, Youtube, Instagram, και Twitter), του AB Touch Point και του ΑΒ Mobile App. Eπίσης στα βασικά προϊόντα της συνταγής έχουν προστεθεί badges που οδηγούν απευθείας στις προϊόντικες σελίδες του ΑΒ Click2Shop.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ