Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημέρα Καριέρας 2016 του ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων του Προγράμματος, διοργάνωσε για 13η συνεχή χρονιά την ετήσια Ημέρα Καριέρας (Career Fair) στις 21 Απριλίου 2016 στο Royal Olympic Hotel. Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν περισσότεροι από 100 φοιτητές και απόφοιτοι και συνολικά 41 εταιρείες. Μόλις ένα μήνα μετά τη διεξαγωγή της εκδήλωσης, 36% των εταιρειών που συμμετείχαν έχει ήδη προχωρήσει σε δεύτερο κύκλο συνεντεύξεων με τους υποψηφίους. 

Η Ημέρα Καριέρας του MBA International έχει πλέον καθιερωθεί ως μια από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις καριέρας, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιούνται συνεντεύξεις των φοιτητών και αποφοίτων του Προγράμματος MBA International με εκπροσώπους εταιρειών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του λιανικού εμπορίου, των καταναλωτικών προϊόντων, της πληροφορική και των τηλεπικοινωνιών, των τροφίμων-ποτών-αναψυκτικών, της επιλογής, αξιολόγησης και διαχείρισης προσωπικού, της υγείας και των φαρμάκων, των τραπεζών, των συμβουλευτικών υπηρεσιών, της ενέργειας κλπ. 

Η εκδήλωση αποτελεί μία από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Γραφείο Καριέρας του ΜΒΑ International στους φοιτητές του, οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά στην επαγγελματική τους αποκατάσταση. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 95% των αποφοίτων βρίσκουν εργασία σε διάστημα μικρότερο των 3 μηνών μετά την αποφοίτησή τους (Career Statistics 2015). 

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία Omega-Pharma Hellas S.A., ενώ την εκδήλωση υποστήριξαν οι εταιρείες EY, Πλαίσιο Computers ΑΕΒΕ και Robert Bosch S.A. (Χρυσοί Υποστηρικτές). Χορηγοί επικοινωνίας ήταν οι epixeiro.gr, Global Sustain, Kariera.gr και Skywalker.gr. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Καριέρας του International MBA (τηλ. 210-8203669, email: imbacareeroffice@aueb.gr).


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ