Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Με 5 εκθέτες η ελληνική βιομηχανία στην έκθεση HANNOVER MESSE

Δυναμικό παρόν με 5 εκθέτες δήλωσε η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Σημείο Συνάντησης Βιομηχανικής Τεχνολογίας, HANNOVER MESSE, που πραγματοποιήθηκε 25 με 29 Απριλίου 2016, στο Αννόβερο της Γερμανίας. Ειδικότερα, από την Ελλάδα συμμετείχαν το Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) και οι εταιρείες European Sensor Systems S.A., Ελληνικά Καλώδια Α.Ε., TROPICAL S.A., TWB S.A. και Wind & Sol Ltd.
 
Στην έκθεση έλαβαν μέρος πάνω από 5.200 εκθέτες από 75 χώρες, με το 58% των εκθετών να προέρχεται από χώρες εκτός της Γερμανίας. Αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι το σύνολο των επισκεπτών ξεπέρασε τους 190.000. 
 
Η έκθεση Hannover Messe είχε την τιμή φέτος, στην τελετή έναρξης της, να υποδεχτεί τον Πρόεδρο των Η.Π.Α., Barack Obama, καθώς και την Καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ. Στο πλαίσιο της έκθεσης υπογράφηκαν πάνω από πέντε εκατομμύρια συμβόλαια εταιρικής συνεργασίας και παρουσιάστηκαν πάνω από 400 παραδείγματα συγκεκριμένων εφαρμογών. 
 
Η έκθεση θα ανοίξει ξανά τις πύλες της στις 24 με 28 Απριλίου 2017. 

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Αννοβέρου Deutsche Messe AG για την Ελλάδα και την Κύπρο, αναφέρει ότι κάθε ενδιαφερόμενος, για να συμμετάσχει στις επόμενες εκθέσεις, μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλ. 210 6419041 για πληροφορίες και για την αίτηση συμμετοχής, καθώς και να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης  http://www.german-fairs.gr και http://www.hannovermesse.de/home


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ