Η ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑ APP ΤΗΣ

Με 2 νέες εφαρμογές η ΑΒ Βασιλόπουλος προτρέπει όλους τους καταναλωτές σε έξυπνες online λύσεις & αγορές. Με το νέο ΑΒ Click2Shop App, το πρώτο mobile grocery app στην Ελλάδα θα εξοικονομήσετε χρόνο κάνοντας τις αγορές σας από το super market γρήγορα και εύκολα από όπου και αν βρίσκεστε. Ενώ με το ανανεωμένο ΑΒ Mobile App θα έχετε πάντα τη σωστή ενημέρωση αλλά και τον καλύτερο βοηθό σας στα ψώνια από την ΑΒ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσετε τις εφαρμογές στο κινητό σας  (Android & IOS)  και μετά εύκολα θα πλοηγείστε, θα ενημερώνεστε και θα κερδίζετε χρόνο!

Το νέο AΒ Click2Shop App έχει σχεδιαστεί για να κάνει την εμπειρία αγορών σας ακόμη πιο «έξυπνη» με πολλές και εύκολες λειτουργίες. Η νέα εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα επιλογής μέσα από 9.000 προϊόντα καλύπτοντας κάθε ανάγκη καθημερινά. Με απλά βήματα, οργανώνετε τη λίστα αγορών για να την υποβάλλετε στην εφαρμογή ή για να την χρησιμοποιήσετε σε επόμενη επίσκεψή σας στα καταστήματα ΑΒ. Ο  λογαριασμός σας κρατάει την ιστορικότητα της κάθε παραγγελίας ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε ξανά ή και να την τροποποιήσετε εύκολα. Επιπλέον, μπορείτε με μία απλή σάρωση στο barcode ενός προϊόντος να το προσθέσετε απευθείας στο καλάθι σας. Η ΑΒ εξασφάλισε μέσα από αυτή την εφαρμογή να συνεχίζετε να επωφελείσθε μοναδικές προσφορές αλλά και πόντους AB PLUS. Πραγματοποιήστε τις αγορές σας online, γρήγορα και εύκολα σε όλη την περιοχή της Αττικής και οποιαδήποτε στιγμή, επιλέγοντας την παράδοσή τους στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε, μαζί με την ημερομηνία και ώρα που σας εξυπηρετεί!

Με το νέο ΑΒ Mobile App, η ΑΒ Βασιλόπουλος μεταφέρει τη φιλοσοφία «η χαρά να δίνεις το καλύτερο» και στο κινητό σου! Στη νέα έκδοση, εκτός από το νέο και δημιουργικό στήσιμο υπάρχει και ανανεωμένο περιεχόμενο. Μία μεγάλη λίστα συνταγών περιμένει τους χρήστες της εφαρμογής που θέλουν να προσφέρουν στους δικούς τους ανθρώπους μία ολοκληρωμένη γευστική απόλαυση. Μπορούν να εμπνευστούν από ένα υλικό και να τους δοθεί προτεινόμενο κρασί για οργανώσουν την ιδανική πρόταση για την κάθε περίσταση. Και σε αυτή την εφαρμογή ο χρήστης έχει την ευκαιρία να ενημερώνεται για τα οφέλη και τις ειδικές προσφορές μέσω της κάρτας πιστότητας AB Plus αλλά και για όλες τις τρέχουσες προσφορές από το 15ήμερο έντυπο ή το κατάστημα. Εκτός όμως από την αγοραστική εμπειρία, έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για κάθε κατάστημα, για οποιοδήποτε νέο αφορά την εταιρεία, για δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ακόμα και να ξεφυλλίσουν τα τελευταία περιοδικά και έντυπα της ΑΒ.  Επίσης, κάθε χρήστης μπορεί να κάνει εγγραφή για να λαμβάνει το newsletter της ΑΒ και στην ενότητα  Ενημερώσεις μπορεί να βλέπει τις ενέργειες που τρέχουν στην εφαρμογή ώστε να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς και κληρώσεις. Αυτή την περίοδο μέσα από την εφαρμογή 5 τυχεροί κάθε εβδομάδα, κερδίζουν 2.000 πόντους AB Plus στην κάρτα τους έως 09/06/2016.

 Η ΑΒ Βασιλόπουλος, πάντα δίπλα στους καταναλωτές, βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες της και διευκολύνει τις αγορές των πελατών της, προσφέροντας προϊόντα σε τιμές για κάθε πορτοφόλι, με στόχο το όλο και πιο γεμάτο καλάθι! Happy smart shopping!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες εφαρμογές μπορείτε να μπείτε στο:

Για το Coprorate: Android , iΟS        

Για το E-commerce App: Android ,  iΟS

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ