Η Schneider Electric υπέγραψε σύμβαση με τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Στην υπογραφή της σύμβασης με τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. -Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας- προχώρησε την Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016, η Schneider Electric, παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση ενέργειας και τον αυτοματισμό. Πιο συγκεκριμένα, η σύμβαση αφορά στην  προμήθεια, για δύο έτη, 8.928 Τριφασικών Μετασχηματιστών Διανομής, ισχύος 50 και 100 kVA, συνολικού τιμήματος € 23.032.584.

Οι  νέοι μετασχηματιστές που θα παραχθούν για λογαριασμό του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. απαντούν θετικά στις απαιτήσεις του εξελισσόμενου τοπίου της αγοράς ενέργειας, αφού ακολουθούν τη νέα Ευρωπαϊκή Οδηγία για οικολογική σχεδίαση, EcoDesign, που αφορά στο επίπεδο των ενεργειακών απωλειών τους.

Τόσο ο σχεδιασμός όσο και η παραγωγή τους πραγματοποιείται στην Ελλάδα, στο εργοστάσιο της Schneider Electric στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Η βιομηχανική μονάδα παραγωγής μετασχηματιστών της Schneider Electric λειτουργεί από το 1969 σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας μετασχηματιστές στη βάση διεθνών προδιαγραφών και προτύπων ασφαλείας. 

Μετά την υπογραφή της νέας σύμβασης ο κος Philippe Sauer, South East Europe Area Director της Schneider Electric δήλωσε σχετικά: «Παρά τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, η επιλογή του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. να εμπιστευτεί σε ελληνικά χέρια τμήμα της προμήθειας των νέων  μετασχηματιστών επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά την εγγύηση ποιότητας των προϊόντων της εταιρείας μας καθώς και την υψηλή απόδοση και αξιοπιστία που έχουν εδώ και 45 χρόνια».

To εργοστάσιο της Schneider Electric Ελλάδος, εκτός από την κάλυψη των αναγκών της ελληνικής αγοράς, πραγματοποιεί και εξαγωγές σε περισσότερες από 25 χώρες.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ