Επίσκεψη της Περιφερειάρχη κα Ρένα Δούρου στον Ξενώνα Βρεφών SOS

Η Περιφερειάρχης κα Ρένα Δούρου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τον Ξενώνα Βρεφών SOS, που λειτουργούν τα Παιδικά Χωριά SOS στο Μαρούσι και είναι πρόγραμμα που αφορά αποκλειστικά τη φροντίδα και προστασία κακοποιημένων βρεφών και νηπίων ηλικίας 0 έως 5 ετών. 

Η κα Δούρου στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων της Περιφέρειας αλλά και του προσωπικού της ενδιαφέροντος επισκέφθηκε το συγκεκριμένο πρόγραμμα μέσω του οποίου στο άμεσο μέλλον πρόκειται να συνδεθεί η προσέλκυση οικογενειών φιλοξενίας-αναδόχων, που θα γίνει και με την συνεργασία της Παιδόπολης «Άγιος Ανδρέας». 

Μαζί της ήταν και η κα Κ. Καντεράκη, εκπροσωπώντας την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών και η οποία για τρίτη συνεχόμενη φορά, μετά από ενέργειες της Περιφέρειας, προσέφερε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για τις ανάγκες των βρεφών και νηπίων του Ξενώνα Βρεφών SOS.

Την κα Δούρου και την κα Καντεράκη υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Χωριών SOS κ. Αναστάσιος Βρεττός, τα μέλη του Δ.Σ. Δημήτρης Βάττης και Αλεξάνδρα Κοντέλλη, ο Γεν. Διευθυντής κ. Γιώργος Πρωτόπαπας και ο Υπεύθυνος του Ξενώνα κ. Ανδρέας Μποζώνης. 

Η κα Δούρου ξεναγήθηκε στα δύο κτίρια και στον χώρο όπου μεγαλώνουν και φιλοξενούνται τα μωρά και λίγο πριν αναχωρήσει δήλωσε για άλλη μια φορά την επιθυμία της και την διάθεσή της να συμβάλλει στις συνέργειες ιδιωτικών και δημόσιων φορέων παιδικής προστασίας, που λειτουργούν στην Περιφέρεια της Αττικής με γνώμονα το μεγαλύτερο όφελος των παιδιών που έχουν ανάγκη. 

Επίσης, ανανέωσε την επιθυμία της να υπάρχει συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία και να στηρίζουν όποτε μπορούν την προσπάθεια των Παιδικών Χωριών SOS.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ