Τελετή Απονομής σελφ σέρβις Excellence Awards 2016

Ο Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού κ. Γιώργος Σταθάκης, ο Γ. Γ. Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή κ. Αντώνης Παπαδεράκης και ο Γ. Γ. Βιομηχανίας κ. Ευστράτιος Ζαφείρης θα τιμήσουν με την παρουσία τους τον κλάδο του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων και των προμηθευτικών επιχειρήσεων ταχυκίνητων προϊόντων, συμμετέχοντας στην τελετή απονομής των «σελφ σέρβις Excellence Awards 2016», όπου επιβραβεύονται οι σημαντικότερες πρωτοβουλίες του.

Στην τελετή απονομής των βραβείων που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, Αίθουσα Ballroom (8:00μμ), συμμετέχουν εξέχοντα στελέχη και σημαντικές προσωπικότητες του κλάδου, για να γιορτάσουν μαζί με τις ομάδες οι οποίες υλοποίησαν τις πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν τα αποτελέσματα της σταθερής προσήλωσής τους στην αναζήτηση δημιουργικών ιδεών και λύσεων, αλλά και στο πνεύμα συνεργασίας.

Τα βραβεία διοργανώνονται για 5η χρονιά από το περιοδικό σελφ σέρβις της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αφορούν σε πρακτικές των επιχειρήσεων σούπερ μάρκετ και των προμηθευτών ταχυκίνητων προϊόντων (food – non food), που έχουν υλοποιηθεί από κάθε εταιρεία ξεχωριστά ή είναι αποτέλεσμα συνεργασίας λιανεμπόρων – προμηθευτών και τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων & Ποτών (ΣΕΒΤ), του Ελληνικού Συνδέσμου Βιομηχανιών Επώνυμων Προϊόντων (ΕΣΒΕΠ), του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ).


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ