Dixons – ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ: Πρωτιά για την Ελλάδα στα Logistics!

Ένα ακόμα σημαντικό βραβείο κατέκτησε η Κωτσόβολος, χάρη στο Μιχάλη Ζιγλή και την ομάδα του, καθώς αναδείχθηκε πρώτος ανάμεσα στους Eυρωπαίους στον κλάδο των logistics!

Ένα ακόμα σημαντικό βραβείο κατέκτησε η Κωτσόβολος, χάρη στο Μιχάλη Ζιγλή, Chief Supply Chain & Home Services Officer της Dixons South East Europe – Κωτσόβολος, και την ομάδα του, καθώς αναδείχθηκε πρώτος ανάμεσα στους Eυρωπαίους στον κλάδο των logistics! Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση που έγινε στις Βρυξέλλες για τα Ευρωπαϊκά βραβεία Αριστείας στα Logistics (ELA Logistics Award), ο Μιχάλης Ζιγλής κατέκτησε τον τίτλο του Professional of the Year 2016 – η δεύτερη του βράβευση μέσα σε διάστημα μικρότερο των δύο μηνών. Τον περασμένο Φεβρουάριο είχε βγει πρώτος ήδη για την Ελλάδα, με το βραβείο “Professional of the Year 2016”, στο πλαίσιο των ετήσιων Βραβείων Logistics «Μέγας Αλέξανδρος», που διοργανώνει το «Ινστιτούτο Logistis Management Ελλάδος» (ILME), μία διάκριση που του έδωσε το εισιτήριο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα πανευρωπαϊκά. 

Το βραβείο αυτό έχει μεγάλη σημασία για την Κωτσόβολος, αφού δείχνει πως μια εταιρεία λιανικής είναι πρώτη όχι μόνο στην ικανοποίηση των πελατών, αλλά και σε άλλους τομείς πολύ λειτουργικούς, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με τον τελικό καταναλωτή. Οι άνθρωποι της εταιρείας προσπαθούν καθημερινά να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε όποιο κομμάτι κι αν δραστηριοποιούνται. Από τις πωλήσεις, μέχρι τα γραφεία και τις διάφορες υπηρεσίες κι αποθήκες μας, όλοι καθημερινά προσφέρουμε όσα περισσότερα μπορούμε. 

Η νίκη αυτή αποτελεί και μία μεγάλη προσωπική επιτυχία για τον Μιχάλη Ζιγλή και ταυτόχρονα για όλη την εταιρεία, καθώς η κριτική εξετάζει τη δουλειά και τα αποτελέσματα του κάθε υποψηφίου, αλλά και τις προσωπικές του ικανότητες και δεξιότητες ως manager και επαγγελματία. 

Αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια στον Μιχάλη Ζιγλή από όλη την οικογένεια της Κωτσόβολος για την πρωτιά αυτή που φέρνει την Ελλάδα για άλλη μια φορά! Το Βραβείο αυτό αποδεικνύει ότι η εταιρεία δεν ξεχνά τη δέσμευσή της και συνεχίζει να προσπαθεί καθημερινά και σε όλους τους τομείς να προσφέρει τα καλύτερα δυνατά στους πελάτες της, διατηρώντας την ελληνικότητά της μέσα στο διεθνοποιημένο περιβάλλον που λειτουργεί.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ