Η Κωτσόβολος πρωταγωνίστρια στις καρδιές των 2.000 ανθρώπων της!

Η δύναμη της Κωτσόβολος πηγάζει πρώτιστα από τους ανθρώπους της, τους 2.000 εργαζομένους που καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και γίνονται πρωταγωνιστές στην εξέλιξη της εταιρείας. Αυτή η δύναμη αποτυπώθηκε φέτος για άλλη μια φορά στην ετήσια έρευνα “Best Workplaces 2016”, αφού η εταιρεία μας αναδείχθηκε ανάμεσα στα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα της Ελλάδας, κερδίζοντας την 6η θέση, ανεβαίνοντας δηλαδή 4 ολόκληρες θέσεις σε σχέση με την προηγούμενη φορά.

Οι άνθρωποί μας αποτελούν τον πυρήνα της εταιρείας και κάθε χρόνο η Κωτσόβολος δίνει ιδιαίτερο βάρος στο ανθρώπινο δυναμικό, επενδύοντας σε αυτό και δίνοντας κίνητρα για να γίνονται όλοι καλύτεροι, τόσο ως επαγγελματίες, όσο και ως προσωπικότητες. Έτσι, οι καλύτερες επιδόσεις βραβεύονται και το εργασιακό περιβάλλον βελτιώνεται διαρκώς, αναπτυσσόμενο με αξιοκρατία, συνεργασία και σεβασμό. Στόχος και προτεραιότητά μας, είναι να βρίσκονται οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να αξιοποιεί τα ταλέντα του με τον πιο παραγωγικό τρόπο.

Ταυτόχρονα, η ικανοποίηση των εργαζομένων φαίνεται και μέσα από την ικανοποίηση των πελατών, με την εταιρεία φέτος να καταγράφει νέο ρεκόρ με 94% ικανοποιημένους και πολύ ικανοποιημένους πελάτες, αλλά και αύξηση 5% στις πωλήσεις. Αυτό φανερώνει πως πραγματικά το καλύτερο μέρος για εργασία είναι και το καλύτερο μέρος για αγορές! Αυτό μετουσιώνει το όραμά μας να είμαστε με διαφορά η καλύτερη εταιρεία λιανικής που βελτιώνει έμπρακτα τη ζωή των πελατών της. 

Με διαρκή παρουσία τα τελευταία 65 χρόνια, καθημερινά όλοι δουλεύουμε ομαδικά για έναν κοινό σκοπό, σαν μια μεγάλη οικογένεια, όπου το κάθε μέλος έχει τη δική του συμβολή – ο καθένας ξεχωριστά και ταυτόχρονα όλοι μαζί, πρωταγωνιστές στην εξέλιξη!

Παρακάτω στιγμιότυπα από τη βράβευση, αλλά και σημαντικές ομαδικές στιγμές των εργαζομένων της εταιρείας.

Όσοι θέλουν να γίνουν μέλος της οικογένειας της Κωτσόβολος, μπορούν να καταθέσουν εδώ το βιογραφικό τους σημείωμα. 

Το Τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού αξιολογεί τις αιτήσεις που λαμβάνει και ανάλογα τη διαθεσιμότητα των θέσεων επικοινωνεί με τους ενδιαφερόμενους. 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ