Η Κωτσόβολος στηρίζει τον 2ο Ημιμαραθώνιο Ναυπάκτου Lepanto Run 2016

Η Κωτσόβολος ήταν Μεγάλος Χορηγός του 2ου Ημιμαραθώνιου Ναυπάκτου “Lepanto Run 2016” που διοργανώθηκε την Κυριακή, 17 Απριλίου στη Ναύπακτο, από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Ναυπάκτου “Lepanto” σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπακτίας. Ο ημιμαραθώνιος ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και διοργανώθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών της επετείου για την απελευθέρωση της πόλης. 

Η Κωτσόβολος στήριξε ενεργά το φετινό αγώνα δρόμου “Lepanto Run 2016”, ενισχύοντας τον αθλητικό θεσμό και ταυτόχρονα με ευαισθησία απέναντι στις κοινότητες, μέσα στις οποίες δραστηριοποιείται, στήριξε το Σύλλογο ΑΜΕΑ «Αλκυόνη» της Ναυπακτίας, δωρίζοντας ηλεκτρικά είδη για τον εξοπλισμό του νέου Κέντρου διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας του Συλλόγου, συμβάλλοντας έτσι έμπρακτα στην καλύτερη λειτουργία του.

Στο αθλητικό γεγονός “Lepanto Run 2016” περιλαμβάνονται ένας Ημιμαραθώνιος Αγώνας 21,1 χλμ., ένας μικρότερος αγώνας 7,5 χλμ. και τρεις παιδικοί αγώνες 1 και 2 χλμ. για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Στους αγώνες συμμετέχουν αθλητές από την ευρύτερη περιοχή της Ναυπάκτου, αλλά και από τους γειτονικούς νομούς. Στόχος της διοργάνωσης είναι η διεξαγωγή ενός αγώνα υψηλών προδιαγραφών, με αναβαθμισμένο πακέτο παροχών προς τους αθλητές, αλλά και το κοινό, που θα εντάξει δυναμικά τη Ναύπακτο στον πανελλήνιο χάρτη των αγώνων δρόμου, προβάλλοντας παράλληλα τον αθλητισμό και τα οφέλη του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ