Το δίκτυο καταστημάτων της Κωτσόβολος μεγαλώνει και ανανεώνεται!

Η Κωτσόβολος πάντα εξελίσσεται και εκπλήσσει! Αυτή τη φορά η μεγάλη οικογένεια της Κωτσόβολος παρουσιάζει με υπερηφάνεια, την έναρξη λειτουργίας άλλου ένα νέου καταστήματος στην Άρτα και παράλληλα δύο ανακαινίσεις καταστημάτων στην Ηλιούπολη και στην Αγία Παρασκευή, οι οποίες υπόσχονται να προσφέρουν νέες καταναλωτικές εμπειρίες στο κοινό.

Το νέο, υψηλών προδιαγραφών κατάστημα της Κωτσόβολος στην Άρτα, έκτασης 1.230 τ.μ., βρίσκεται στην είσοδο της πόλης και συγκεκριμένα στη συμβολή της οδού Σπ.Σπύρου και Πούλιου Δράκου 4 και οι σχεδιαστικές του εφαρμογές συνάδουν με τα διεθνή πρότυπα του ομίλου Dixons. ‘Έτσι οι καινοτόμες τεχνολογικές υπηρεσίες, οι απίστευτες προσφορές και η άριστη εξυπηρέτηση θα φέρνουν καθημερινά έξυπνες λύσεις σε όλα τα νοικοκυριά της Άρτας. 

Η λειτουργική και αισθητική ανάδειξη των προϊόντων της Κωτσόβολος στο νέο κατάστημα, βοηθά στην προβολή των προϊόντων της «έξυπνης τεχνολογίας» (“Smart Tech”) που περιλαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα wearable προϊόντων τα οποία εκτίθενται σε έναν εντυπωσιακά φωτιζόμενο τοίχο, βοηθώντας τον επισκέπτη να επιλέξει την κατάλληλη συσκευή μέτρησης των παρακολούθησης των καθημερινών συνηθειών του με σκοπό να τη βελτιώσει με «έξυπνες λύσεις».

Οι «ανοιχτές βιτρίνες» της Κωτσόβολος δε θα μπορούσαν παρά να είναι μέρος του τρόπου παρουσίασης του καταστήματος στο κοινό της, καθώς προβάλουν άριστα την φιλόξενη και σπιτική προσέγγιση της εταιρείας προς αυτό.

Στο νέο κατάστημα την Άρτας λειτουργεί το σημείο εξυπηρέτησης του Support 360º, του ολοκληρωμένου brand υποστήριξης πελατών της Κωτσόβολος, με χρήσιμες υπηρεσίες και τεχνική υποστήριξη για την παράδοση, την εγκατάσταση, τη συντήρηση και τη συνεχή προστασία όλων των συσκευών. 

Οι σύγχρονοι και λειτουργικοί χώροι του νέου καταστήματος στην Άρτα, αναδεικνύουν πλήρως τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας και αναβαθμίζουν την εμπειρία αγορών για τους πελάτες της τοπικής κοινωνίας, ενώ παράλληλα η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα την τοπική απασχόληση και ενδυναμώνει την κοινωνία της Άρτας.

Παράλληλα, η Κωτσόβολος ανακαινίζει τα καταστήματα της Ηλιούπολης και της Αγ. Παρασκευής, δίνοντας έναν τόνο ανανέωσης και εκσυγχρονισμού στις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες. 

Δύο ολικές ανακαινίσεις πραγματοποιήθηκαν στα δύο 3όροφα καταστήματα, και συγκεκριμένα στο 4.180τ.μ. της Ηλιούπολης που βρίσκεται στην οδό Βουλιαγμένης 519 και στο 1.503τ.μ. της Αγ. Παρασκευής που βρίσκεται στην Λ.Μεσογείων 505, οι οποίες σκοπεύουν να αναδείξουν ακόμα πιο έξυπνα και λειτουργικά την γκάμα των σύγχρονων τεχνολογικών προϊόντων της Κωτσόβολος.

Το κατάστημα της Ηλιούπολης με ένα εντυπωσιακό κάλεσμα «Ελάτε σπίτι μας», προσκαλεί και προτρέπει τους επισκέπτες του καταστήματος να επισκεφτούν την κατηγορία μικροσυσκευών και μέσα από τη μεγάλη γκάμα της να επιλέξουν την ιδανικότερη λύση μικροσυσκευής για το σπίτι και τις ανάγκες τους. Η κάθε υποκατηγορία μικροσυσκευών ξεχωρίζει και «καλεί» τους καταναλωτές: «Ελάτε σπίτι μας»… «να πιούμε καφέ», «να μαγειρέψουμε», «να κάνουμε beauté», «να καθαρίσουμε», «να σιδερώσουμε», αναδεικνύοντας με τη διαφορετική διάταξη των συσκευών, τη καλύτερη εργονομία, την άνεση στην πλοήγηση του πελάτη, τη διευρυμένη αγοραστική εμπειρία και τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων.  

Η άριστη εξυπηρέτηση, το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, η μεγάλη ποικιλία και οι απίστευτες προσφορές, είναι τα σταθερά «συστατικά» της Κωτσόβολος που φυσικά υπάρχουν σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων της. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το δικό σας κοντινότερο κατάστημα και να ζήσετε την μοναδική τεχνολογική εμπειρία που προσφέρει η Κωτσόβολος!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ