Προετοιμαστείτε για τη νέα σχολική και ακαδημαϊκή χρονιά με την DigiMagix!

Γνωρίστε το Storyline 2, το πλέον σύγχρονο εργαλείο για τη δημιουργία ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού, και ενισχύστε τη διδασκαλία σας με ποιοτικές δραστηριότητες και παρουσιάσεις, έτοιμες να “τρέξουν” σε ταμπλέτες, pc και διαδραστικούς πίνακες!

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας παρουσιάσουμε αναλυτικά το προϊόν!

Το Storyline είναι ένα προϊόν που απευθύνεται σε όλους εσάς που θέλετε να αναπτύσσετε οι ίδιοι το e-learning εκπαιδευτικό υλικό σας. Είναι το πλέον κατάλληλο εργαλείο για τη δημιουργία καλαίσθητων διαδραστικών μαθημάτων e-learning, απλό στη χρήση για τους νέους χρήστες και ταυτόχρονα ιδιαίτερα πλούσιο σε δυνατότητες για τους έμπειρους.

Για τη χρήση του δεν απαιτείται καμία γνώση προγραμματισμού ενώ τα έτοιμα, καλαίσθητα templates, οι καλαίσθητοι χαρακτήρες, οι αυτοματοποιημένες εντολές αλληλεπίδρασης και οι κλειστού τύπου ασκήσεις που διαθέτει, σας δίνουν την αυτονομία που επιθυμείτε (δεν απαιτείται η ταυτόχρονη γνώση χρήσης εξειδικευμένων γραφιστικών προγραμμάτων). Επιπλέον, μέσω του Storyline μπορείτε να αξιοποιήσετε περιεχόμενο που έχετε ήδη αναπτύξει στο PowerPoint! Και φυσικά, το αποτέλεσμα θα είναι προσβάσιμο, όχι μόνο από τον υπολογιστή σας αλλά από όλες τις έξυπνες συσκευές!

Τι είναι αυτό που κάνει το Storyline τόσο ξεχωριστό;

1. Η απλότητα στη χρήση του

Σύνθετες ενέργειες εκτελούνται πλέον με πολύ εύκολο τρόπο, χωρίς να απαιτείται καμία γνώση προγραμματισμού.  Μπορείτε να προσθέσετε αλληλεπιδράσεις κάθε είδους με διάφορους τρόπους, όπως:
  • Τα triggers : Επιλέξτε από ένα εύχρηστο μενού την ενέργεια που θέλετε να συμβεί και στη συνέχεια το πότε θα πραγματοποιηθεί. Συνδυάστε τα triggers, για να επιτύχετε ιδιαίτερα πολύπλοκες αλληλεπιδράσεις.
  • Τα slide layers: Χρησιμοποιήστε layers σε κάθε slide, για να επικαλύψετε τα αντικείμενα της επιλογής σας. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τα triggers ώστε το περιεχόμενο να εμφανιστεί σε συνάρτηση με τις ενέργειες του εκπαιδευόμενου. Δεν χρειάζεται να αντιγράφετε τα slides ξανά και ξανά.
  • Τα states: Κάντε τα αντικείμενα να αποκρίνονται στις ενέργειες των μαθητών μόνο με μερικά κλικ, χρησιμοποιώντας ενσωματωμένα και προσαρμοσμένα states. Ορίστε αλλαγή κατάστασης (state) στα αντικείμενα, κάθε φορά που οι μαθητές τα επισκέπτονται ή περνούν από πάνω το ποντίκι κλπ.
  • Τα buttons, τα sliders, τα markers, τα hotspots: με ένα μόνο κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο πετυχαίνετε την αλληλεπίδραση που επιθυμείτε!
  • Η μεγάλη ποικιλία κλειστού τύπου ασκήσεων: πολλαπλών επιλογών, αντιστοίχισης, drag and drop, επιλογή σωστού σημείου (hotspot), σωστού-λάθους, κλπ.

Οι μεταβλητές

2. Η καλαισθησία και η ποικιλία των γραφικών στοιχείων
Τα επαγγελματικά σχεδιασμένα περιγράμματα, από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες του περιεχομένου σας και οι καλαίσθητοι χαρακτήρες, με δυνατότητα διαδοχής κινήσεων, εκφράσεων κλπ. σας δίνουν μεγάλη αυτονομία στην ανάπτυξη του περιεχομένου σας. Τα έτοιμα templates συνδυάζουν την καλαισθησία στα περιγράμματά τους με τη λειτουργικότητα και σας επιτρέπουν να δημιουργείτε την παρουσίασή σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν έτοιμα templates για τη δημιουργία χρονολογίου, FAQ (συχνών ερωτήσεων), σεναρίων ερωταπαντήσεων ανάμεσα σε χαρακτήρες κ.ά. Μπορείτε να δείτε την ποικιλία των templates εδώ.

3. Η μεγάλη και ιδιαίτερα ενεργή Κοινότητα των χρηστών και η συνεχής υποστήριξη στο προϊόν
Γίνετε κι εσείς μέρος της κοινότητας E-Learning heroes της articulate και βρείτε απάντηση σε ό,τι σας απασχολεί. Επισκεφθείτε τα forum, διαβάστε τις ειδήσεις και κατεβάστε εντελώς δωρεάν τα καινούργια templates, τα icon sets και έτοιμες παρουσιάσεις σε πολλά γνωστικά αντικείμενα που θα σας διευκολύνουν στην εργασία σας. Μόλις γίνετε έμπειρος/η, μπορείτε να συνεισφέρετε κι εσείς στην κοινότητα με τα δικά σας templates! Έτσι θα αυξήσετε την αναγνωρισιμότητά σας και θα εμπλουτίσετε το αποθετήριο της Κοινότητας με τις δικές σας ασκήσεις/παρουσιάσεις! Ακόμα κι αν δεν έχετε ακόμα αποκτήσει την άδεια του προϊόντος, αξίζει να επισκεφθείτε το site και να εγγραφείτε σε αυτό, για να γνωρίσετε τις δυνατότητες που σας παρέχει για τη δημιουργία ολοκληρωμένων e-learning μαθησιακών αντικειμένων.

4. Η αξιοποίηση όλων των συσκευών στη μαθησιακή εμπειρία
Δημοσιεύστε με ένα μόνο κλικ σε HTML για φυλλομετρητές (browsers) σε κινητές συσκευές ή σε flash για H/Y (PC ή Mac). Επίσης, αξιοποιήστε τον Mobile Player της Articulate για αυθεντικές iPad και Android εμπειρίες. Διανείμετε τα μαθήματά σας σε πλατφόρμες ηλεκτρονικής εκπαίδευσης (LMS) χρησιμοποιώντας Tin Can, SCORM ή AICC.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ