Δράσεις στήριξης των φοιτητών και των μαθητών από την Κωτσόβολος

Ολοκληρωμένος εξοπλισμός για το φοιτητικό σπίτι με είδη από Κωτσόβολο και ΙΚΕΑ, «Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού» για μαθητές Λυκείου και τέσσερις υποτροφίες από BCA College και Athens Tech College, περιλαμβάνονται σε πρόγραμμα της Κωτσόβολος για την στήριξη των φοιτητών και των μαθητών εν όψει της νέας χρονιάς.

Ειδικότερα, η Κωτσόβολος συνεχίζει τις πρωτοβουλίες με κοινωνικό χαρακτήρα, προσφέροντας εντελώς δωρεάν δύο υποτροφίες –  μία για τετραετή φοίτηση και μία για μεταπτυχιακό τίτλο Master – από το BCA College, και άλλες δύο υποτροφίες, -μία για τετραετή φοίτηση και μία για μεταπτυχιακό τίτλο Master – από το Athens Tech College.

Επίσης, η Κωτσόβολος σε συνεργασία με την ΙΚΕΑ, βοηθούν τους φοιτητές να οργανώσουν το νέο τους σπίτι επιλέγοντας προϊόντα από τη μία εταιρεία και κερδίζοντας κουπόνια για αγορές από την άλλη.

Παράλληλα, μέσα από το δίκτυο των 93 καταστημάτων της ανά την Ελλάδα, η Κωτσόβολος δίνει τη δυνατότητα στους νέους φοιτητές να αγοράσουν όλο τον εξοπλισμό τους από τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους και να τους αποσταλεί δωρεάν στο νέο τους φοιτητικό σπίτι.

Επιπλέον, στους φοιτητές προσφέρονται διευκολύνσεις στην αποπληρωμή του εξοπλισμού και στους μαθητές Λυκείου προσφέρεται τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού για αγορές laptop.

Πηγή: Naftemporiki.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ