Responsible Business Awards 2016, by Boussias Communications

Εσείς υποβάλλατε τις υποψηφιότητές σας; 
Μοιραστείτε το δικό σας success-story στα Responsible Business Awards 2016 

Η ιδιαίτερα σημαντική ανταπόκριση της αγοράς στο θεσμό των Hellenic Responsible Business Awards καθιστά επιτακτική την παράταση του deadline υποβολής υποψηφιοτήτων, για την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, το οποίο θα είναι και το καταληκτικό. Έτσι, θα υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος για τις εταιρείες που δεν πρόλαβαν να συντάξουν τις σχετικές υποψηφιότητες να το πράξουν, ενώ και ο θεσμός θα είναι περισσότερο αντιπροσωπευτικός.

Τα Hellenic Responsible Business Awards επιβραβεύουν τα έργα, τις ιδέες και τις συνεργασίες πίσω από τη δέσμευση των Υπεύθυνων Επιχειρήσεων και Φορέων της χώρας μας στις αρχές της αειφορίας, της εταιρικής υπευθυνότητας και της βιώσιμης και κοινωνικής ανάπτυξης. Τα βραβεία δημιουργήθηκαν για να αναδείξουν το δύσκολο έργο που υλοποιούν τα τελευταία χρόνια οι επιχειρήσεις στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας, αναδεικνύοντας πρότυπα συνεργασίας που θα εμπνεύσουν όλους μας να κοιτάξουμε μπροστά. 

Η πρωτοβουλία αυτή αποσκοπεί στο να ενισχύσει το διάλογο, αναδεικνύοντας πρότυπα καινοτομίας και συνεργασίας, επιβραβεύοντας πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη Βιώσιμη Ανάπτυξη, όχι μέσα από πρακτικές που απλά στοχεύουν στο να κάνουν το λιγότερο κακό, αλλά μέσα από καινοτόμες λύσεις που αναγεννούν εταιρικές δραστηριότητες, εξυμνώντας την αξία της στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας. 

Βασικές Κατηγορίες Βράβευσης 
  1 Αριστεία στη Συνεργασία
  2 Βιώσιμη Ανάπτυξη
  3 Επένδυση / Αντίκτυπος
  4 Κοινωνική Επιχειρηματικότητα 
  5 Ενεργοποίηση & Δέσμευση Ενδιαφερομένων Μερών
  6 Ιδιωτικές Επιχειρήσεις (Μικρές – Μεσαίες – Μεγάλες)
  7 ΜΚΟ της Χρονιάς
  8 Ομάδα CSR της Χρονιάς 

Τελική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων: 7 Σεπτεμβρίου 2016
Τελετή Απονομής Βραβείων: Οκτώβριος 2016


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ