Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: FOOD & LIFE, Έκθεση με απευθείας πώληση στο κοινό

Δυναμική η Ελληνική Συμμετοχή στην Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD & LIFE του Μονάχου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Ιδιαίτερα δυναμική αναμένεται ότι θα είναι η παρουσία της Ελλάδας στην Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, FOOD & LIFE 2016, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 27 Νοεμβρίου 2016, στο Μόναχο. Η εταιρία – μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, K.L.Ni. Promotion, αναλαμβάνει για 3η φορά, υπό την αιγίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, την οργάνωση της Ελληνικής Συμμετοχής, στην οποία θα λάβουν μέρος παραγωγοί και εταιρίες τροφίμων, ποτών και παραδοσιακών προϊόντων. 

Ειδικότερα, στην έκθεση FOOD & LIFE 2016 θα συμμετέχει, μεταξύ 250 εκθετών από 14 χώρες, η Περιφέρεια Ηπείρου με 25 παραγωγούς παραδοσιακών, ποιοτικών και βιολογικών προϊόντων από την περιοχή, ενώ θα λάβουν μέρος και μεμονωμένοι παραγωγοί και εταιρίες από άλλα μέρη της Ελλάδας με προϊόντα ελαιολάδου, ελιές, μέλι, αρωματικά βότανα, τσάι, τυρί κ.α.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί show μαγειρικής με βραβευμένο chef, που θα παρουσιάσει ζωντανά μπροστά στο κοινό σε ειδικά διαμορφωμένη σκηνή, πρωτότυπες γαστρονομικές συνταγές, φτιαγμένες από εκλεκτά προϊόντα παραγωγών που συμμετέχουν στην έκθεση. 

Σημειώνεται ότι η Ελληνική Συμμετοχή τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. 

Η έκθεση FOOD & LIFE, πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Μόναχο και έχει καθιερωθεί ως σημείο συνάντησης γευσιγνωστών της ποιοτικά υψηλής και παραδοσιακής κουζίνας, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα απευθείας πώλησης των προϊόντων στους επισκέπτες. Οι 18 Έλληνες έκθετες, που έλαβαν μέρος στην προηγούμενη Ελληνική Συμμετοχή έκλεισαν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων τους και παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε πάνω από 100.000 ενδιαφερόμενους, που επισκέφτηκαν την έκθεση.

Παράλληλα με την FOOD & LIFE λαμβάνει χώρα και η Διεθνής Έκθεση Ειδών Οικιακής Χρήσης, Λαϊκής Τέχνης και Δώρων, HEIM & HANDWERK, με 900 επιχειρήσεις – εκθέτες. Τις δύο εκθέσεις επισκέπτονται κατά κανόνα 135.000 επισκέπτες.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο, επισημαίνει ότι, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση, που επιθυμεί να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο ελληνικό ομαδικό περίπτερο, μπορεί να απευθύνεται στο τηλ. 210 64 19 037 και στο τηλ. 210 68 40 475 (εταιρία K.L.Ni. Promotion).

Ιστοσελίδα της έκθεσης: www.food-life.de

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ