Η RSM κύριος χορηγός και υποστηρικτής των European Business Awards

H RSM Ελλάδος, μέλος της RSM International, αλλά και κύριος χορηγός και υποστηρικτής των European Business Awards για 10η συνεχή χρονιά, ανακοίνωσε τις 38 ελληνικές επιχειρήσεις που πέρασαν με επιτυχία στην πρώτη φάση του φετινού διαγωνισμού και αναδείχτηκαν “National Champions”. 

Τα European Business Awards sponsored by RSM είναι γνωστά ως τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά βραβεία επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη και είναι ανοιχτά προς όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους ή κλάδου δραστηριοποίησης.

Βασικός στόχος των βραβείων είναι η συμβολή στην προώθηση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος έλαβαν μέρος περισσότερες από 33.000 επιχειρήσεις από 34 χώρες της Ευρώπης και μόνο οι 636 αναδείχτηκαν National Champions περνώντας στη 2η φάση του διαγωνισμού. 

Φέτος για πρώτη φορά, οι 38 ελληνικές εταιρείες που κατάφεραν να αναδειχθούν National Champion, θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας και στις 10 κατηγορίες του διαγωνισμού, γεγονός που αποδεικνύει πως η ελληνική επιχειρηματικότητα λειτουργεί με στοιχεία υψηλής επιχειρηματικής ποιότητας σε όλους τους τομείς. 

Πηγή: Daily Fax

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ