3ο Facility Management Conference, από την Boussias Communications

Το 3ο Facility Management Conference, διοργανώνεται την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, στο Gazarte Live στην Αθήνα από την Boussias Communications, και είναι προσανατολισμένο στην ανάδειξη των τάσεων και εξελίξεων στον χώρο του F.M.  H φετινή διοργάνωση πρόκειται να αναδείξει τον ρόλο των νέων τεχνολογιών και υπηρεσιών, αλλά και τη σημαντικότητα του ανθρώπινου παράγοντα που οδηγούν συνολικά τον κλάδο στην επόμενη ημέρα. Το περιεχόμενο του συνεδρίου θα αναλύσει την καινοτομία στο F.M. για μείωση του επιχειρησιακού κόστους, βελτίωση της αποδοτικότητας της επιχείρησης και βελτιστοποίηση της χρήσης εγκαταστάσεων και υποδομών. 

Διακεκριμένοι ξένοι και Έλληνες ομιλητές, καλές πρακτικές κορυφαίων επιχειρήσεων και πρωτότυπα case studies, αναδεικνύουν την προσφορά της αποτελεσματικής διαχείρισης εγκαταστάσεων, με όφελος την προσαρμοστικότητα στην πίεση κόστους, την ασφάλεια, την αύξηση της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων, την ικανότητα παραγωγής εσόδων και, τέλος, την αειφορία. 

Keynote Speaker του συνεδρίου είναι ο Andreas Lill, Διευθυντής του European Federation of Cleaning Industries (EFCI), ενώ τη διεθνή πραγματικότητα θα μεταφέρουν στους συνέδρους οι Πανίκος Αμιαντίτης, Facility Services Manager της CYTA Cyprus και Nάσος Ζαχαρέλης, Events Service Manager στη Nikal Facility Management.  Εχουν ήδη επιβεβαιώσει την παρουσία τους με ομιλία οι επιχειρήσεις και φορείς: HFMA, Ένωση Μαρινών Ελλάδας,  Ernst & Young,  Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Coca Cola, OTE Group, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, HELLSTRON, American Society of Civil Engineers-Hellenic Section κ.ά. 

 Το συνέδριο απευθύνεται σε Facility Managers και στελέχη με αρμοδιότητες στη διαχείριση εγκαταστάσεων, αλλά και σε επιχειρηματίες ή στελέχη από εταιρείες παροχής FM υπηρεσιών και προμηθευτών του κλάδου. 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να εξασφαλίσετε τις συμμετοχές σας στο συνέδριο επικοινωνείτε με την Ειρήνη Λιβανού, τηλ. 210 6617 777 (εσωτ. 155), email: ilivanou@boussias.com  
ή επισκεφθείτε το site www.facilitymanagement.gr  


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ