Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ActiveCap χορηγός στον 25ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Στο πλαίσιο ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Coca-Cola Τρία Έψιλον με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ActiveCap, υποστήριξαν για τρίτη συνεχή χρονιά τον 25ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2007.


Ακολουθώντας την αυθεντική Ολυμπιακή διαδρομή, ο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών αποτελεί έναν αγωνιστικό θεσμό με συμβολισμούς και μηνύματα για την παγκόσμια ειρήνη και τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης, ενώ συγχρόνως προάγει τον αθλητισμό ως τρόπο ζωής. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ActiveCap, έδωσε δυναμικό «παρών» προσφέροντας δροσιά και αναζωογόνηση στους συμμετέχοντες καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.


Με το πέρας του Μαραθωνίου, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ActiveCap υποστήριξε πρόγραμμα ανακύκλωσης των πλαστικών μπουκαλιών, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, προκειμένου να γίνει ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων και να μειωθεί το οικολογικό αποτύπωμα της διοργάνωσης στο περιβάλλον. Εθελοντές της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο, Περιβαλλοντική συμμαχία 2004+», συγκέντρωσαν τα άδεια μπουκάλια σε κάδους ανακύκλωσης για την προώθησή και επεξεργασία τους σε δευτερογενή υλικά. Βασικός σκοπός της ενέργειας ήταν η διαμόρφωση νοοτροπίας σεβασμού στο περιβάλλον και ενεργούς συμμετοχής στην προστασία του.


Στον 25ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που αποτελεί κορυφαίο αθλητικό γεγονός διεθνούς ενδιαφέροντος, συμμετείχαν χιλιάδες αθλητές από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, προωθώντας ξεχωριστά μηνύματα αισιοδοξίας για τη σημασία της ομαδικότητας και της ευγενούς άμιλλας.


Λίγα Λόγια για το ΑΥΡΑ


Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ActiveCap, λανσαρίστηκε το 2006 από την Coca-Cola Τρία Έψιλον και αποτελεί ένα νερό «εν δράσει», με εργονομικό μπουκάλι που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και εύχρηστο καπάκι για εύκολη μεταφορά και ελεγχόμενη κατανάλωση. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ActiveCap είναι η ιδανική λύση για όλους αυτούς που ζουν έντονα και δραστήρια και μπορεί να καταναλωθεί οποιαδήποτε στιγμή, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Διατίθεται σε PET συσκευασία των 750ml για περισσότερη απόλαυση.


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ