Η εταιρεία KPMG προχώρησε σε στήριξη του έργου της υπηρεσίας Silver Alert

“ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ KPMG

Η εταιρεία KPMG στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που την διακρίνει και με στόχο να ανακουφίσει και να συνδράμει την κοινωνία και δη την ευάλωτη ομάδα των ηλικιωμένων, προχώρησε σε έμπρακτη στήριξη του έργου της υπηρεσίας Silver Alert με την προσφορά χρηματικής δωρεάς στη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ.
 
Η δωρεά προσφέρθηκε στα πλαίσια χρηματοδότησης ενός νέου προγράμματος του ιAlert «ΡΕΑ».
 
Το πρόγραμμα iAlert «ΡΕΑ»αφορά στην αναβάθμιση των εργαλείων αναζήτησης εξαφανισμένων ατόμων και στην αποτελεσματική οργάνωση των υπηρεσιών του κράτους (ΕΛ.ΑΣ, Λ.Σ., Π.Υ., ΕΚΑΒ, Νοσοκομεία, Ιατροδικαστικές υπηρεσίες) με την Υπηρεσία Silver Alert ώστε η πληροφόρηση να είναι On Line και σε Real Time.
 
Για τον σκοπό αυτό η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ με την αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία της Έδρας Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας υπό τον καθηγητή κύριο Παναγιώτη Μποζάνη και με την παράλληλη στήριξη των στελεχών του τμήματος εξαφανίσεων της ΕΛ.ΑΣ, μελετήσε και στοχεύει να εκπονήσει την κατασκευή της πλατφόρμας iAlert με την κωδική ονομασία «ΡΕΑ».
 
Το προυπολογισθέν κόστος ανέρχεται στα 131.000,οο ΕΥΡΩ.
 
Η εταιρεία KPMG εξέφρασε με ευαισθησία την κοινωνική της ευθύνη και άνοιξε πρώτη τον δρόμο για την χρηματοδότηση του προγράμματος iAlert «ΡΕΑ».
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία KPMG για την πρωτοβουλία της να στηρίξει τις προσπάθειές μας και το έργο μας.”

Πηγή: lifelinehellas.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ