Ο Κυριάκος Αναστασιάδης της Celestyal Cruises, Πρόεδρος της CLIA Ευρώπης

Ο Κυριάκος Αναστασιάδης της Celestyal Cruises, Πρόεδρος της CLIA Ευρώπης 

Από την 1η Ιανουαρίου 2017 

Η Γενική Συνέλευση της CLIA Ευρώπης με ομόφωνη ψήφο όρισε τον Κυριάκο Αναστασιάδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Celestyal Cruises, ως Πρόεδρο της CLIA Ευρώπης. Μέλος της Ευρωπαϊκής Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς ένωσης Κρουαζιέρας (Ευρώπη), ο Κυριάκος Αναστασιάδης αναλαμβάνει τον ρόλο που κατείχε μέχρι τώρα ο Pierfrancesco Vago, Εκτελεστικός Πρόεδρος της MSC Cruises, ο οποίος υπήρξε πρόεδρος της ένωσης για τα τελευταία τρία χρόνια. 

Ο Κ. Αναστασιάδης αναλαμβάνει τον κρίσιμο ρόλο του εκφραστή των απόψεων των μικρότερων εταιρειών – Μελών της CLIA Ευρώπης, όπως η Celestyal Cruises, καθώς και όλων των άλλων μελών της, από την 1η Ιανουαρίου 2017. 

Ο ίδιος δήλωσε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή για την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου ως Προέδρου της CLIA Ευρώπης και προσβλέπω στη συνέχιση του επιτυχημένου έργου της, στην αποτελεσματικότητα των στόχων της ένωσης, στην εκπροσώπηση όλων των μελών της και στην εξασφάλιση της μελλοντικής επιτυχίας του κλάδου της κρουαζιέρας». 


Πηγή: Marketing Week

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ