Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: 8 εκθέτες δήλωσε η ελληνική επιχειρηματικότητα σε Διεθνή Έκθεση Χαρτικών

8 εκθέτες δήλωσε η ελληνική επιχειρηματικότητα στη Διεθνή Έκθεση Χαρτικών, Εξοπλισμού Γραφείου, Αναλωσίμων και Γραφικής Ύλης, Insights-X, της Γερμανίας
 
Δυναμικό παρόν με 8 εκθέτες δήλωσε η Ελλάδα στη Διεθνή Έκθεση Χαρτικών, Εξοπλισμού Γραφείου, Αναλωσίμων και Γραφικής Ύλης, Insights-X, που πραγματοποιήθηκε από τις 6 μέχρι τις 9 Οκτωβρίου 2016, στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας. 

Ειδικότερα, από την Ελλάδα συμμετείχαν, όπως και πέρυσι, οι εταιρίες Creative Concepts Hellas SA, Diakakis Imports SA, GIM SA, Graffiti SA και Stamatis Ioannidis & Son SA και φέτος επιπλέον οι εταιρίες LYC SAC A. Lykogiannis & CO, PAXOS SA και SKAG – TH. C. SKAGIAS SA. Στην έκθεση συμμετείχαν πάνω από 268 εκθέτες από 32 χώρες, 100 περισσότεροι σε σχέση με πέρυσι, σημειώνοντας αύξηση πάνω από 40%, ενώ αυξημένοι κατά 16,5% ήταν οι επισκέπτες, οι οποίοι ανήλθαν σε 5.087, προερχόμενοι από 87 χώρες. 
 
Ο κ. Ernst Kick, Διευθύνων Σύμβουλος της εμπορικής έκθεσης, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα της δεύτερης Insights-X, καθότι οι διεθνείς εκθέτες αυξήθηκαν κατά 55% και οι εμπορικοί αγοραστές προερχόμενοι εκτός Γερμανίας πάνω από 40%.» 
 
Σημειώνεται ότι κάθε μέρα στην έκθεση λάμβανε χώρα και από ένα ξεχωριστό special event. Ειδικότερα, την πρώτη ημέρα πραγματοποιήθηκε το «Do-it-yourself: Νέα Δημιουργικότητα στη σκηνή», την επόμενη το «Οι ενήλικες ως ομάδα στόχος: νέες δυνατότητες εσόδων και θεματικές τάσεις», στις 8 Οκτωβρίου η ειδική εκδήλωση είχε ως θέμα «Πείθω με μια προσωπική πινελιά: Η ατομικότητα διεγείρει συναισθήματα», ενώ θέμα της τελευταίας μέρας ήταν το «Καλά προετοιμασμένοι για την ημέρα του σχολείου: Μια Διαφορετική Συμβουλευτική».
 
Η έκθεση Insights-X πρόκειται να ανοίξει ξανά τις πύλες τον Οκτώβριο του 2017 στη Νυρεμβέργη.
 
Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος της έκθεσης Insights-Χ για την Ελλάδα και την Κύπρο, επισημαίνει ότι κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί, για τη συμμετοχή του στην επόμενη έκθεση και για πληροφορίες, να επικοινωνήσει στο τηλ. 210 6419041 καθώς και να επισκεφθεί τις ιστοσελίδες: www.insights-x.com και http://www.german-fairs.gr/alles-ektheseis/insights-x/

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ