Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία: νέος κύκλος σεμιναρίων στο Πάρκο Α.Τρίτσης

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου αρχίζει νέος κύκλος σεμιναρίων στο Πάρκο «Α.Τρίτσης»

Ένα διαφορετικό σχολείο, ένα «Σχολείο Πουλιών», ξεκινά και φέτος η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία για μέλη, εθελοντές και υποστηρικτές, για να βελτιώσουμε τη δυνατότητα αναγνώρισης των πουλιών: Από την Κυριακή 6 Νοεμβρίου αρχίζει νέος κύκλος σεμιναρίων στο Πάρκο «Α. Τρίτσης», στο Ίλιον (Αίθουσα ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ, ώρες 11:00-14:00), μέσω των οποίων θα μάθουμε περισσότερα για τα πουλιά, θα εκπαιδευτούμε στην αναγνώρισή τους και θα μυηθούμε στις τεχνικές παρατήρησης.

Εισηγητές θα είναι έμπειρα μέλη της Ορνιθολογικής, ενώ θα χρησιμοποιηθεί και ο γνωστός Οδηγός Αναγνώρισης Πουλιών http://www.ornithologiki.gr/page_cn.php?aID=1783. Κιάλια και τηλεσκόπια θα είναι επίσης διαθέσιμα.

Τα σεμινάρια συνοδεύονται με εξορμήσεις στο πεδίο σε σημαντικούς βιότοπους της Αττικής, ώστε να εξοικειωθούμε με την παρατήρηση και να μπορούμε στη συνέχεια να συμμετάσχουμε σε εθελοντικές δράσεις.
 
Οι εξορμήσεις παρέχουν και αρκετές δυνατότητες για φωτογράφηση στους λάτρεις της φωτογραφίας άγριας φύσης.

Δείτε το πρόγραμμα των σεμιναρίων και των εξορμήσεων εδώ και συμπληρώστε άμεσα τη Δήλωση Συμμετοχής. Η συμμετοχή για τα μέλη είναι δωρεάν, ενώ για τα μη μέλη είναι ίση με την ετήσια συνδρομή

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνείτε με τον Σπύρο Ψύχα στο spsychas@ornithologiki.gr και στα τηλ. 210 8228704, εσωτ. 106 και 6974510976).

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ