Νέα ημερομηνία για το 14ο Bank Management Conference

Η πρακτική εμπειρία μέσα από διακεκριμένα τραπεζικά στελέχη 

Tο 14ο Bank Management Conference θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου. Η ατζέντα του συνεδρίου αναπτύσσεται συνεχώς, με ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις τραπεζικών στελεχών και FinTech ειδικών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

“Digitize or die” είναι η προφανής πλέον στρατηγική επιλογή για τις τράπεζες. Το 14ο Bank Management Conference θα ξεκινήσει τις εργασίες του με την παρουσίαση του Σωτήρη Συρμακέζη, Γενικού Διευθυντή, Group Chief Digital & Technology Officer του ομίλου Eurobank.

Η αξιοποίηση των data και η ανάλυση του προφίλ του τραπεζικού πελάτη βρίσκεται στη βάση ενός ιδιαίτερα σημαντικού στρατηγικού shift των τραπεζικών οργανισμών. Ο Στέφανος Μυτιληναίος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα της Τράπεζας Πειραιώς θα μιλήσει για το πώς οι τράπεζες μετακινούνται από το προϊόντοκεντρικό στο πελατοκεντρικό μοντέλο μέσω του customer intelligence. 

Η συνεργασία των εδραιωμένων τραπεζικών ιδρυμάτων με νεοφυείς (πολλές φορές) FinTech οργανισμούς αποτελεί τη βάση του νέου bank business model. Σε αυτό το πλαίσιο, η αξιολόγηση και η αποτίμηση των FinTech οργανισμών μπορεί να κρίνει την επιτυχία μιας στρατηγικής κατεύθυνσης. Περισσότερα για το θέμα θα αναπτύξει ο Spiros Margaris, ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους FinTech influencers στην Ευρώπη. 

To blockchain έχει τη δυναμική να μετασχηματίσει τα τραπεζικά operations. Ωστόσο, είναι μια τεχνολογία που ακόμα φαντάζει… μακρινή για πολλούς οργανισμούς. Ο Adi Ben Ari, CTO με εικοσαετή εμπειρία και ιδρυτής της εταιρείας Applied Blockchain θα παρουσιάσει εφαρμόσιμες λύσεις πραγματικών τραπεζικών προϊόντων που ο ίδιος έχει αναπτύξει, με βάση το blockchain.

Stay tuned… 
…για περισσότερες παρουσιάσεις από στελέχη ελληνικών τραπεζών, σε θέματα FinTech collaboration, νέα προϊόντα e-wallet και ένα πάνελ για το μέλλον των πληρωμών και τα βήματα της ελληνικής οικονομίας προς το cashless society. 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ