Η Manifest, πλέον και εκτός συνόρων!

Member of the 21stFM Alliance

Η Manifest είναι ο συνιδρυτής της νέας ένωσης που παρέχει ολοκληρωμένες παροχές στον τομέα της διαχείρισης εγκαταστάσεων σε 8 διαφορετικές χώρες της Κεντροανατολικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η ένωση συστάθηκε από πέντε κορυφαίους Ευρωπαίους συνεργάτες που στόχο έχουν να προσφέρουν εξειδικευμένες και προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη, λύσεις, οι οποίες βασίζονται σε ουσιώδης εταιρικές ανάγκες, έργα υποδομών, τεχνική διαχείριση εγκαταστάσεων και συγγενείς υπηρεσίες για παγκόσμιους  εταιρικούς πελάτες σε Ευρωπαϊκό Περιφερειακό επίπεδο.

Η 21stFM παρέχει τις υπηρεσίες της,  στην Τσεχία, την Πολωνία, τη Ρωσία, την Ελλάδα, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία και αποτελείται από τις ακόλουθες εταιρείες: Manifest, M2C Group, Dome Facility ServicesGroup, Serapis Integrated Facility Management Services, Mundus Services.

Σκοπός της εταιρείας είναι να παρέχει τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο, τυποποιημένες υπηρεσίες πολλαπλών διαβαθμίσεων, προσαρμοσμένες σε μία ολιστική προσέγγιση. Έτσι δημιουργούμε υπεραξία σε διεθνή βάση αξιοποιώντας μία υψηλού επιπέδου συνεργασία.

Σημειώνεται ότι τη φετινή χρονιά, καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε σε αύξηση της τάξεως του 60% για τη ζήτηση των υπηρεσιών μας στο γενικό πλαίσιο της παγκόσμιας προσφοράς.

Όραμά μας είναι να καταστούμε ο μακροχρόνιος, στρατηγικός συνεργάτης των πελατών μας εξασφαλίζοντας: αποτελεσματικότητα, αξιοπιστία, καλύτερες δυνατές πρακτικές, συνεχή καινοτομία και εξέλιξη των υπηρεσιών που προσφέρουμε σε συνδυασμό με τις αρχές της αειφορίας σε μία εκατέρωθεν επωφελή συνεργασία.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ