GEP: Εκπαίδευση εργαζομένων – Δηλώστε άμεσα συμμετοχή!

Εκπαίδευση εργαζομένων – Τελευταίες ημέρες για την αξιοποίηση του ΛΑΕΚ 0-24% για τα έτη 2015-2016. Δηλώστε άμεσα συμμετοχή!

Για λίγες ακόμη ημέρες, οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται προλαβαίνουν να αξιοποιήσουν το Πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0-24%, για την κατάρτιση και την επιμόρφωση των εργαζομένων τους, χωρίς κόστος, στους τομείς Υγείας & Ασφάλειας Εργασίας. 

Η τελική ημερομηνία υλοποίησης του Προγράμματος ΛAEK, είναι στις 20/12/2016. Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να απορροφήσουν το ποσό που αναλογεί στα έτη 2015-2016, πρέπει ΑΜΕΣΑ να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, προκειμένου να το αξιοποιήσουν για να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους, καθώς απομένει σχεδόν ένας μήνας για τον προγραμματισμό των εκπαιδεύσεων και την ολοκλήρωσή του Προγράμματος. Στην περίπτωση μη υλοποίησης προγράμματος, το ποσό του ΛΑΕΚ που αναλογεί στο έτος 2015, χάνεται.

Η GEP αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της στην εκπαίδευση του προσωπικού μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων στους τομείς Υγείας και Ασφάλειας Εργασίας και Περιβάλλοντος, συμβάλλει στην υλοποίηση του συγκεκριμένου Προγράμματος (ΛΑΕΚ), με δύο τρόπους:

  • παρέχοντας εκπαιδεύσεις στους τομείς Υγείας & Ασφάλειας Εργασίας
  • παρέχοντας ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες στις επιχειρήσεις για την αξιοποίηση της ευκαιρίας αυτής συμπεριλαμβανομένης όλης της διαδικασίας κατάθεσης των αιτήσεων, έγκρισης, υλοποίησης και αποπληρωμής του Προγράμματος

Ενδεικτικά εκπαιδευτικά σεμινάρια στον τομέα Υγείας και Ασφάλειας Εργασίας τα οποία  παρέχει η GEP και μπορούν να αξιοποιήσουν οι επιχειρήσεις είναι:
Υγιεινή και Ασφάλεια στο χώρο Εργασίας 
Πρώτες Βοήθειες
Προαγωγή Υγείας
Επιμόρφωση Τεχνικών Ασφάλειας
Ασφάλεια γραφείων
Ασφάλεια αποθηκών
Εργασία σε ύψος
Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων κ.α.
 
Διαβάστε περισσότερα για τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της GEP, πατώντας ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Ηρώ Φακή (Υπεύθυνη Προγράμματος): 
Τηλ. 211 1882839
Κιν. 6944 750 470

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ