Δήμος Αγ. Δημητρίου: Ξεκινούν οι εγγραφές στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης

Ξεκινούν στις 15/11/2016 οι εγγραφές στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ)

ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
“ΠΑΙΞΕ – ΜΑΘΕ – ΓΕΛΑΣΕ”

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ 5-12 ΕΤΩΝ

Μέσα σε ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον, στα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, τα παιδιά ανακαλύπτουν ότι “η γνώση γίνεται παιχνίδι”. Ο χώρος μας, κατάλληλα διαμορφωμένος, φιλόξενος και λειτουργικός, με πλούσιο μαθησιακό υλικό και σύγχρονη υποδομή προσφέρει πολλά περισσότερα στο παιδί από μια ασφαλή παραμονή και ευχάριστη απασχόληση.

Παιδαγωγικό σύστημα
Το ΚΔΑΠ προσφέρει ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα, συμπληρωματικό του σχολικού προγράμματος που βοηθά τα παιδιά να καλλιεργήσουν τις ιδιαίτερες κλίσεις τους και να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους.

Λειτουργία του ΚΔΑΠ
Το ΚΔΑΠ λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 12:00 – 20:00, με μικρές ομάδες και εναλλασσόμενη απασχόληση στα εργαστήρια. Το πρόγραμμα προσαρμόζεται ανάλογα με την ηλικία, τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες των παιδιών.

Το Κ.Δ.Α.Π. δεν αποτελεί χώρο φύλαξης των παιδιών, αλλά δημιουργίας και απασχόλησης και λειτουργεί με συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Περιεχόμενο του προγράμματος αποτελεί η ενασχόληση με δραστηριότητες που εμπεριέχουν το στοιχείο της δημιουργίας και της έκφρασης και προσφέρει πλούτο αισθητικών ερεθισμάτων, τα οποία βοηθούν τα παιδιά να τελειοποιήσουν τα εκφραστικά τους μέσα.

Δραστηριότητες

Εικαστικά
Μουσικοκινητική Αγωγή
Θεατρικό Παιχνίδι
Ομαδικά Παιχνίδια
Σκάκι
Κουκλοθέατρο
Ρυθμική αγωγή
Παραδοσιακοί χοροί
Μοντέρνος χορός
Γυμναστική
Μαγειρική
Παραμύθι – Μυθοπλασία

Οι Εγγραφές ξεκινούν την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 και ώρες 12:00 – 14:00 στο ΚΔΑΠ, ενώ για τη δημιουργία των τμημάτων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ & ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ 2
ΤΗΛ. 210-9845703
emαιl: kdap@dad.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ