Η ΑΒ Βασιλόπουλος σταθερή στην υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου

Με 54 εκατ. ευρώ για το εννεάμηνο του 2016

Η ΑΒ Βασιλόπουλος ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το εννεάμηνο της τρέχουσας χρήσης. Σύμφωνα με αυτά, ο κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε στα 1,6 δισ. ευρώ (+13,7% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο της προηγούμενης χρήσης). 

Η εταιρεία συνεχίζει την υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου, ύψους 54 εκατ. ευρώ τους πρώτους εννέα μήνες του 2016 και αυξάνει όπως επισημαίνει τα μερίδια αγοράς της, εν μέσω αρνητικού κλίματος για το λιανεμπόριο. Για την περασμένη τριετία (2013-2015) το ποσό των επενδύσεων της ΑΒ Βασιλόπουλος ανήλθε σε 260 εκατ. ευρώ. 

Ο Λεωνίδας Βρεττάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος, δήλωσε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δικούς μας ανθρώπους, τους εργαζομένους της ΑΒ, για την καθημερινή τους προσπάθεια που αποτελεί θεμέλιο και έμπνευση πίσω από κάθε μας ενέργεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πελάτες για τη διαρκή εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. H σχέση μας, η σχέση που δημιούργησε ο Γεράσιμος Βασιλόπουλος 78 χρόνια πριν και που παραμένει ζωντανή στην καθημερινότητά μας, στηρίζεται στην εμπιστοσύνη και το σεβασμό». 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ