Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2016

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016  και ώρα 12:30 μ.μ. το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» πραγματοποίησε με επιτυχία τον ετήσιο χορό και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δημοτικό Αναψυκτήριο του Άλσους «Δημήτριος Κιντής» του Δήμου Ηλιούπολης.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των Δήμων Ηλιούπολης, Αγ. Δημητρίου καθώς και Συλλόγων της περιοχής απευθύνοντας  ολιγόλεπτο χαιρετισμό και ευχές.

Συγκεκριμένα, τίμησαν το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. με την παρουσία τους από τον Δήμο Ηλιούπολης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Κώστας Σεφτελής, η Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ κα Δήμητρα Κορμά και κα Έλενα Καπίρη, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επίτιμο Μέλος του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες κος Κωστής Παπαδόπουλος, η κα Χριστίνα Σερέτη Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Από το Δήμο Αγ. Δημητρίου μας τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος  κα Μαρία Ανδρούτσου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Νίκος Δασόπουλος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κα Ελένη Καντζέλη, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κος Άγγελος Γαβαλάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  κος Κώστας Χριστοδουλής που μας διασκέδασε με τις μουσικές του επιλογές, ο κος Κωνσταντίνος Κωτσίδης, ο κος Γιάννης Μαθάς και η κα Βάσω Αλεξίου  και ο Πρόεδρος  Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων κος Κωνσταντίνος Σταυριανόπουλος.

Επίσης παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό, ο Πρόεδρος του Σωματείου Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες «Ερμής» και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΕΣΑμεΑ, το Επίτιμο Μέλος του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» κος Άγγελος Βουράκης, η κα Πηνελόπη Μπέλκη εκπρόσωπος του Εσωτερικού Τροχού.

Θερμά ευχαριστούμε  όλους όσους συνεισέφεραν στην οργάνωση της εκδήλωσής μας.

Ο χορός κύλησε ευχάριστα και δόθηκε η δυνατότητα σε όλους να διασκεδάσουν και να χορέψουν αφήνοντας μας τις καλύτερες εντυπώσεις.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ