Καλοκαιρινή γιορτή 2016

Μία ακόμη εκπαιδευτική περίοδος έφτασε στο τέλος της, κι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» πραγματοποίησε την καλοκαιρινή του γιορτή στο χώρο του σχολείου τη Tετάρτη 29 Ιουνίου.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα όμορφο πρόγραμμα και να διασκεδάσουν με τις προσπάθειες των εκπαιδευόμενων -αλλά και των εκπαιδευτών- μέσα από διάφορα μουσικοκινητικά δρώμενα, παιχνίδια αλλά και παραδοσιακούς χορούς. 

Τη γιορτή μας τίμησαν με την παρουσία τους, πέρα από τους πολυάριθμους γονείς και φίλους,  ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βασίλης Βαλασόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης κ. Κώστας Σεφτελής, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αγ. Δημητρίου κα Ελένη Καντζέλη, η Αντιδήμαρχος Προστασίας Περιβάλλοντος Αγ. Δημητρίου κα Κατερίνα Ασημακοπούλου, ο Πρόεδρος  του Π.Α.Ο.Δ.Η.Λ  κ. Θέμης Γιαννόπουλος, ο  Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Γιάννης Αντζινάς, ο Αντιπρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Στάθης Ψυρρόπουλος,  η Αντιπρόεδρος του Κ.Α.Φ.ΑΔ.Η.Λ κα Έλενα Καπίρη, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής κ .Παναγιώτης Πατσαβός, η τέως Αντιπεριφερειάρχης Αττικής και Γραμαματέας του Ιδρύματος χρονίων πασχόντων και άσυλο ανιάτων, κα Λιλίκα  Βασιλάκου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης και επίτιμο μέλος του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» κ. Κωστής Παπαδόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αγ. Δημητρίου κ. Ανδρέας Κουτσανδρέας, εκπρόσωποι από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, η τέως Πρόεδρος του Inner Wheel Ηλιούπολης κα Πλοιαρχοπούλου, η κα Caroline Αρβανίτη εκπρόσωπος του World Ventures Foundation, ο Κοινωνικός Λειτουργός από την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών κ. Δημήτρης Παππάς, η εκπρόσωπος από τον Σύνδεσμο Θεραπευτικής Ιππασίας κα Σίσσυ Χρυσανθάκη και ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αγ. Δημητρίου κ. Κώστας Σταυρόπουλος.

Ευχαριστούμε τη κα Ραφαέλλα Τυροπώλη  και τον κ. Βασίλη Καραϊσκο  για τη κάλυψη του φωτογραφικού υλικού, τους εθελοντές, τους φοιτητές και όλους όσους συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της γιορτής.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ