Η RSM Ελλάδος βράβευσε τους 38 National Champions για τα European Business Awards 2016/17 sponsored by RSM

Για 10η συνεχή χρονιά η RSM Ελλάδος βράβευσε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση τους 38 National Champions των European Business Awards 2016/2017 sponsored by RSM.

Η εκδήλωση βράβευσης πραγματοποιήθηκε στην Οικία της Βρετανίδας Πρέσβειρας, Κυρίας Kate Smith την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017. 

Επίσημος προσκεκλημένος της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος του ΣΕΒ, Κύριος Θεόδωρος Φέσσας, ο οποίος απηύθυνε ομιλία και συμμετείχε στην απονομή των βραβείων μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της RSM Ελλάδος, Κύριο Άθω Στυλιανού, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των European Business Awards, Κύριο Adrian Tripp και τον Charge d’Affaires της Βρετανικής Πρεσβείας, Κύριο Andrew Staunton. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν σημαντικοί Έλληνες επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων, οι οποίοι παρακολούθησαν την βράβευση των 38 National Champions των European Business Awards sponsored by RSM. Στη συνέχεια ακολούθησε cocktail buffet και networking μεταξύ των παρευρισκομένων.

Ο Adrian Tripp, Διευθύνων Σύμβουλος των European Business Awards sponsored by RSM, δήλωσε: «Οι ξεχωριστές εκδηλώσεις βράβευσης των National Champions είναι μια μοναδική ευκαιρία για τον εορτασμό της επιτυχίας τους. Παράλληλα όμως, είναι και η απόδειξη του σημαντικού ρόλου που έχουν οι εταιρίες αυτές στην ευρύτερη Ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα. Συγχαρητήρια στις 38 Ελληνικές επιχειρήσεις που διακρίθηκαν ως National Champions».

Η προσπάθεια για την ανάδειξη της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας μέσω των European Business Awards sponsored by RSM ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια και πραγματοποιείται από την RSM Ελλάδος, μέλος του δικτύου της RSM (το 6ο μεγαλύτερο δίκτυο Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων παγκοσμίως), η οποία είναι χορηγός και ενεργός υποστηρικτής των βραβείων. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, οι Ελληνικές υποψηφιότητες έχουν προταθεί ως επί το πλείστον από την RSM Ελλάδος, η οποία τις υποστηρίζει σε όλα τα στάδια του διαγωνισμού αφιλοκερδώς. Στόχος της RSM Ελλάδος είναι η ανάδειξη της Ελληνικής επιχειρηματικότητας, στέλνοντας έτσι μαζί με τις Ελληνικές εταιρίες που κατάφεραν να διακριθούν, ένα πολύ δυνατό και θετικό μήνυμα στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους, o Άθως Στυλιανού, Διευθύνων Σύμβουλος της RSM Ελλάδος, δήλωσε: «Για άλλη μια χρονιά βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να γιορτάσουμε την μεγάλη επιτυχία των Ελληνικών επιχειρήσεων, οι οποίες, παρά τις πολύ δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στο επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ελλάδα κατάφεραν να διακριθούν ανάμεσα σε περισσότερες από 33.000 εταιρίες που συμμετείχαν από όλη την Ευρώπη. Συγχαρητήρια στους 38 National Champions από όλους εμάς στην RSM Ελλάδος».

Φέτος για πρώτη φορά, οι 38 Ελληνικές εταιρίες που κατάφεραν να αναδειχτούν ως National Champions, θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας και στις 10 κατηγορίες του διαγωνισμού, γεγονός που αποδεικνύει πως η Ελληνική επιχειρηματικότητα λειτουργεί με χαρακτηριστικά υψηλής επιχειρηματικής ποιότητας σε όλους τους τομείς της αγοράς. Οι επιχειρήσεις που έχουν επιλεγεί από τους κριτές των βραβείων, και θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στη πρώτη φάση του διαγωνισμού, στις 10 κατηγορίες είναι οι:

  • The RSM Entrepreneur of the Year AwardGreen Colla Hellas, iSquare, Nice n Easy Farm-to-Table Restaurants, Spetses Mini Marathon
  • The Business of the Year Award with Turnover €0-25M Bright Special Lighting, KAFSIS Bio-Industries, Mobile Technology, TODAY Group of Companies, VIOKYT Packaging
  • The Business of the Year Award with Turnover €26-150MAccenture, ELTON Group of Companies, GREEN – Greek Environmental & Energy Network, LOUX Marlafekas, Printec Group, VIKOS
  • The Business of the Year Award with Turnover €150M+AB Vasilopoulos, ANEK LINES, D. MASOUTIS
  • The UKTI Award for InnovationApifon SMPC, NanoPhos, Raymetrics 
  • The ELITE Award for Growth Strategy of the YearCoffee Island, Megas Yeeros, Upstream
  • The Award for Environmental and Corporate SustainabilityCana Laboratories, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, OK Anytime Market, OTE / COSMOTE
  • The Employer of the Year Award ELBISCO 
  • The Award for Customer FocusΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ
  • The Import/ Export Award ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ, Arivia, Astir Vitogiannis Bros, KLEEMANN, Medbest, N. Tsatsaronakis – To Manna, Palaplast, Palirria

Την εκδήλωση υποστήριξαν με τις χορηγίες τους o Όμιλος FOURLIS και η εταιρία Αθηναϊκή Ζυθοποιία. Με τη πράξη τους αυτή αποδεικνύουν ότι είναι άξιοι αρωγοί και υποστηρικτές της προσπάθειας της RSM για την ανάδειξη της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη και η RSM τους ευχαρίστησε θερμά για τη συνεισφορά τους αυτή. Επίσημοι χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν ο ΣΚΑΪ, η Boussias Communications, η Εφημερίδα Δημοκρατία και η Fortune Greece.

Οι 38 National Champions της χώρας μας προκρίθηκαν στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού κατά το οποίο οι κριτές θα παρακολουθήσουν και θα βαθμολογήσουν τις video παρουσιάσεις που έχουν υποβληθεί από τους 636 National Champions σε όλη την Ευρώπη, εκπροσωπώντας 33 χώρες. Στις 9 Φεβρουαρίου 2016, ο Πρόεδρος των κριτών θα ανακοινώσει ποιοι από τους National Champions από όλη την Ευρώπη, θα διακριθούν με τον τιμητικό τίτλο Ruban d’Honneur και θα προχωρήσουν στην επόμενη και τελική φάση του διαγωνισμού.

Παράλληλα πραγματοποιείται μια online ψηφοφορία του κοινού, όπου μπορεί κανείς να ψηφίσει την αγαπημένη του εταιρία με βάση την video παρουσίαση που έχει υποβάλλει η κάθε εταιρία στην ιστοσελίδα των European Business Awards sponsored by RSM. O National Champion από κάθε χώρα, που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους στη χώρα του από την δημόσια ψηφοφορία του κοινού θα διακριθεί ως National Public Champion. O National Public Champion κάθε χώρας θα συμμετέχει έπειτα σε μία δεύτερη φάση δημόσιας online ψηφοφορίας όπου ο νικητής θα κερδίσει τον τελικό τίτλο European Public Champion. Αξίζει να σημειωθεί πως η ψηφοφορία του κοινού δεν επηρεάζει την βαθμολογία της κριτικής επιτροπής.

Οι εταιρίες που θα διακριθούν ως Ruban d’ Honneur και ως National Public Champion θα προχωρήσουν στην επόμενη και τελική φάση του διαγωνισμού που θα καθορίσει τους τελικούς νικητές των European Business Awards 2016/2017 sponsored by RSM. Οι τελικοί νικητές κάθε κατηγορίας από τους 100 Ruban d’Honneur νικητές θα αποκαλυφθούν σε μια λαμπρή τελετή απονομής τον Μάιο του 2017. 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ