Ξεκίνησε η έρευνα για τους stakeholders της Global Sustain!

Mε την υποστήριξη του μέλους της Global Link, η Global Sustain διεξάγει αυτή την περίοδο την ετήσια έρευνα διερεύνησης της στάσης και των αναγκών των ενδιαφερόμενων μερών. 

Με γνώμονα την εξασφάλιση της ικανοποίησης των ποικίλων αναγκών του δικτύου της, τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας θα χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση της απόδοσης της εταιρείας και την παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης.

Πρόκειται για μία ευκαιρία που δίνει κάθε χρόνο η εταιρεία στα μέλη και τους συνεργάτες της, να υποδείξουν τις καλύτερες υπηρεσίες και αυτές που επιδέχονται βελτίωση, προτείνοντας παράλληλα νέες υπηρεσίες που θα μπορούσαν να ενσωματωθούν στο portfolio της.

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα αποκτούν αυτόματα το δικαίωμα της συμμετοχής σε κλήρωση με δώρο μία συμμετοχή στο ετήσιο Global Sustain Sustainability Forum 2017 που διοργανώνει η Global Sustain την Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017.

Το ερωτηματολόγιο αποστέλλεται στους stakeholders από την εταιρεία Global Link, ενώ τα αποτελέσματα της έρευνας θα συμπεριληφθούν στον Ενιαίο Απολογισμό της Global Sustain για το έτος 2016. 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ