Πραγματοποιήθηκε η M2M συνάντηση της Global Sustain για την GEP

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε μια ακόμα Members-to-Members συνάντηση που διοργάνωσε η Global Sustain σε συνεργασία αυτή τη φορά με την εταιρία-μέλος της, GEP. Η εκδήλωση με θέμα: «Ηγεσία και κουλτούρα για σωστές συμπεριφορές», πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαρτίου 2017, στον φιλόξενο χώρο της GEP, στα νέα τους γραφεία, μια δημιουργία του, επίσης μέλους της Global Sustain, «Stirixis Group» στη Νέα Σμύρνη. 

Χαιρετισμό εκ μέρους της Global Sustain απηύθυνε ο κ. Κωστής Κατσακιώρης, Director, Business Development, ο οποίος αναφέρθηκε στην σημαντικότητα της εκδήλωσης όσο και την σπουδαιότητα της δικτύωσης μεταξύ των μελών με στοχευμένες, επιλεγμένες συναντήσεις δικτύωσης και ενημέρωσης. Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε και ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, κ. Γιώργιος Λαμπρινός, Γενικός Διευθυντής της GEP, ο οποίος μίλησε για την ολιστική προσέγγιση της εταιρίας σε θέματα υγείας και ασφάλειας και τη σπουδαιότητα τους για την ορθή εταιρική λειτουργία.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο κ. Δημήτρης Μπουραντάς, διακεκριμένος καθηγητής και Διευθυντής Executive MBA στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο οποίος στην παρουσίασή του μίλησε για ηγεσία και κουλτούρα για σωστές συμπεριφορές σε μια διαδραστική ομιλία που κράτησε το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων αμείωτο. Έπειτα, ακολούθησαν ερωταποκρίσεις από το κοινό που κέντρισαν το ενδιαφέρον, αναδεικνύοντας το επίπεδο των παρευρισκόμενων επαγγελματιών που εκπροσώπησαν ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων ακόμα και επίπεδο Διευθύνοντος Συμβούλου.

Τέλος, μετά την παρουσίαση του κου Μπουραντά, ακολούθησε δικτύωση μεταξύ των μελών και συνεργατών των δύο εταιριών σε μια δεξίωση με την υπογραφή ποιότητας της GEP που ξεχώρισε με τη φιλοξενία της σε αυτό το πρώτο Members-to-Members meeting σαν Μέλος της Global Sustain κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τους επαίνους των συμμετεχόντων.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ