ΣΔΕ: Ανέδειξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Στη θέση του Προέδρου παραμένει ο Γρηγόρης Αντωνιάδης μέχρι το τέλος του 2018

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Μαρτίου η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος.

Από τις αρχαιρεσίες ανεδείχθη το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου για τη χρονική περίοδο από 21.03.2017 έως την Γενική Συνέλευση που θα εγκρίνει τον Ισολογισμό της 31.12.2018, το οποίο συστάθηκε σε σώμα.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γρηγόρης Αντωνιάδης, ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS 
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χάρης Κονίνης, COSMOTE 
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ελένη Παπαδημητρίου, PROCTER & GAMBLE HELLAS 
ΤΑΜΙΑΣ: Υβέτ Κοσμετάτου, VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ 
ΜΕΛΗ: Άντζελα Κοτρότσου (ARLA FOODS ΕΛΛΑΣ), Κώστας Σταματάκης (DIXONS SOUTH EAST EUROPE), Κώστας Λιμνίδης (GLAXOSMITHKLINE), Τζελίνα Κουκουμέλη (ΚΡΙ ΚΡΙ), Κατερίνα Βλάχου (MONDELEZ HELLAS), Ιωάννης Δράμης (NESTLE HELLAS), Μαρία Γιαννακοπούλου (ΟPTIMA).
Ο Γρηγόρης Αντωνιάδης, επανεκλεγείς Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, συνεχάρη τα μέλη που εξελέγησαν στο Διοικητικό Συμβούλιο και δήλωσε τα ακόλουθα: «Το όραμα του ΣΔΕ είναι να αποτελεί καταλύτη για τις εξελίξεις και τις σχέσεις στο χώρο της επικοινωνίας. Για το λόγο αυτό παρακολουθεί, παρεμβαίνει και διαπραγματεύεται, ενημερώνει, συμβουλεύει και εκπαιδεύει. Γενικά, πρωτοστατεί σε κάθε θέμα που σχετίζεται με την επικοινωνία, λειτουργώντας -από άποψη- μεθοδικά και χωρίς τυμπανοκρουσίες. Ο θεσμικός ρόλος του ΣΔΕ, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο αστάθειας για το περιβάλλον της επικοινωνίας,  είναι κομβικός για την προάσπιση της εύρυθμης λειτουργίας του χώρου της επικοινωνίας, προς όφελος όλων των stakeholders και φυσικά του καταναλωτή. Με τη σημερινή Γενική Συνέλευση επιβεβαιώθηκε η μαζικότητα και ενότητα των μελών του γύρω από τα κρίσιμα θέματα του κλάδου της επικοινωνίας. Είμαστε  ευτυχείς που, 39 χρόνια από την ίδρυσή του, ο ΣΔΕ εξακολουθεί να αντλεί από τα μέλη του τη δύναμη και το κύρος που χρειάζεται ως θεσμικός συνομιλητής στην αγορά επικοινωνίας. Καλούμε όλους τους διαφημιζόμενους, μικρούς και μεγάλους, σε συσπείρωση, για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις συνεχιζόμενες προκλήσεις της αγοράς επικοινωνίας».

Πηγήadvertising

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ