Πραγματοποιήθηκε το Business Breakfast από τη Global Sustain

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρωινή ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο “New EU CSR Directive impact on Corporate Reporting & Supply Chain -The Germany & Greece experience”, η οποία πραγματοποιήθηκε από τη Global Sustain σε συνεργασία με το Ελληνο-γερμανικό Επιμελητήριο, την Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017, στο φιλόξενο χώρο του Ecali Club, με προσκεκλημένους σημαντικούς συνεργάτες και μέλη των δύο οργανισμών.

Την εναρκτήρια ομιλία στην επιχειρηματική εκδήλωση έδωσε ο κ. Μιχάλης Μαΐλλης, Πρόεδρος του Ελληνο-γερμανικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, κάνοντας αναφορά στη σημαντικότητα της βιώσιμης ανάπτυξης στην ατζέντα και στις προτεραιότητες του Επιμελητηρίου.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε ο κ. Γιάννης Σαλαβόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Global Sustain GmbH & International Affairs, Global Sustain Group, ο οποίος μίλησε για τη Γερμανική και διεθνή προοπτική της Ευρωπαϊκής Οδηγίας για Μη Χρηματοοικονομική Πληροφόρηση, συμπεριλαμβανομένων των προτύπων και εργαλείων που μπορούν να έχουν υποστηρικτικό ρόλο στην εφαρμογή της οδηγίας. 

Οι τοποθετήσεις ολοκληρώθηκαν με την ομιλία του κ. Μιχάλη Σπανού, Διευθύνοντα Συμβούλου της Global Sustain Group, με αναφορές στην Ελληνική προοπτική μέσω της εφαρμογής του νόμου 4403/2016 και τις υποχρεώσεις δημοσιοποιήσεις που προκύπτουν.

H εκδήλωση την οποία παρακολούθησαν περισσότερα από 40 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, έκλεισε με δικτύωση και πρωινό γεύμα από το τμήμα Catering του Ecali Club.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ