ΣΔΕ: Στην τελική ευθεία η 7η διοργάνωση των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας

Με την ολοκλήρωση της υποβολής συμμετοχών και τη διαδικασία νομιμοποίησης να έχουν ολοκληρωθεί, η 7η διοργάνωση των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας 2017 του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος μπαίνει στην τελική ευθεία της.

Η διαδικασία υποβολής συμμετοχών από εταιρείες, μικρές, μεσαίες και μεγάλες, μέλη και μη μέλη του ΣΔΕ, ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 2 Απριλίου, επιβεβαιώνοντας τη σημασία της εταιρικής υπευθυνότητας για το σύγχρονο επιχειρείν.

Η πρώτη αξιολόγηση των νομιμοποιημένων προγραμμάτων και δράσεων, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Μαΐου, από την Επιτροπή Αξιολόγησης η οποία αποτελείται από εκπροσώπους της πανεπιστημιακής κοινότητας και εκπροσώπους εταιρειών και φορέων που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα, την κοινωνία των πολιτών και την εταιρική υπευθυνότητα.

Η δεύτερη αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Μαΐου από την Κριτική Επιτροπή. Για την εγκυρότητα και αντικειμενικότητα των αποτελεσμάτων, όλες οι Επιτροπές των Αριστείων απαρτίζονται από διαφορετικά μέλη.

Η Tελετή Aπονομής των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας 2017, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 7μμ. στον πολυμορφικό χώρο «ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ», στο ανακαινισμένο παλαιό λιθογραφείο της καπνοβιομηχανίας Παπαστράτος στον Πειραιά. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ο Thomas Kolster, γνωστός και ως Mr. Goodvertising. Ο διεθνούς φήμης συγγραφέας, ομιλητής, αρθρογράφος και κριτικός, ιδρυτής των “The Goodvertising Agency” και “WhereGoodGrows”, θα παρουσιάσει τη στρατηγική που κρύβεται πίσω από την επιτυχημένη σύνδεση ενός brand με έναν κοινωφελή σκοπό.

Η Τιμητική Επιτροπή των Αριστείων 2017 απαρτίζεται από διακεκριμένες προσωπικότητες, προερχόμενες από πολλούς διαφορετικούς τομείς, όπως οι κ.κ. Παναγής Βουρλούμης (Πρόεδρος Τράπεζας Τροφίμων), Οδυσσέας Ζώρας (Πρύτανης Πανεπιστημίου Κρήτης), Ελπιδοφόρος Β. Λαμπρυνιάδης (Μητροπολίτης Προύσης), Μιχάλης Μπλέτσας (Διευθυντής Πληροφορικής MIT MEDIA LAB – Ιδρυτικό μέλος του προγράμματος One Laptop per child), Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος (Κοινωνική Κουζίνα, Ο Άλλος Άνθρωπος), Γιάννης Τροχόπουλος (Συντονιστής της διοργάνωσης «Αθήνα-Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου 2018»), Σοφία Χαϊτίδου (Υπεύθυνη του Ελληνικού Συνεταιριστικού Δικτύου Greconet), Μαρία Χούκλη (Δημοσιογράφος).

Τα Αριστεία 2017 υλοποιούνται υπό την αιγίδα του European Business Network (EBEN).

Πηγή: advertising.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ