ΣΔΕ: e-Δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας των επιχειρήσεων

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης των προγραμμάτων και δράσεων των εταιριών που συμμετέχουν στην 7η διοργάνωση των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας 2017 του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), ανοίγει την Πέμπτη 11 Μαϊου 2017 η ψηφοφορία για το κοινό. Η διαδικασία πραγματοποιείται online στην επίσημη ιστοσελίδα των Αριστείων www.aristia-sde.gr και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 28 Μαϊου 2017. 

Τα Αριστεία φέρνουν «μπροστά» τις επιχειρήσεις που «δίνουν πίσω» στην κοινωνία πραγματοποιώντας προγράμματα για τον άνθρωπο, την κοινωνία, τον πολιτισμό, τους εργαζόμενους και τους νέους. Δίνουν την ευκαιρία σε προγράμματα που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση να προβληθούν και να αναγνωριστούν για τη σημαντικότητα και την καινοτομία τους. Και αναδεικνύουν την προσπάθεια των επιχειρήσεων να συμβάλλουν έμπρακτα στη διαμόρφωση ενός εταιρικά υπεύθυνου επιχειρείν.

Κι επειδή το καλό αξίζει να λέγεται… και να επιβραβεύεται, συμμετέχουμε όλοι ψηφίζοντας την e-Δράση που θεωρούμε ότι ξεχώρισε και διεκδικούμε μία από τις πέντε διπλές προσκλήσεις για την Τελετή Απονομής που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 7μμ. στον πολυμορφικό χώρο «ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ», το ανακαινισμένο παλαιό λιθογραφείο της καπνοβιομηχανίας Παπαστράτος στον Πειραιά. 

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης όπου θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τη διαδικασία και για τις υποψηφιότητες της ενότητας e-Δράσεις που έχουν προκριθεί στην τελική φάση. 

Υπενθυμίζουμε ότι για τις υπόλοιπες ενότητες των Αριστείων, η δεύτερη αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Μαΐου από την Κριτική Επιτροπή. 

Τα Αριστεία 2017 υλοποιούνται υπό την αιγίδα του European Business Network (EBEN).

Γιατί όταν οι επιχειρήσεις δίνουν πίσω στην κοινωνία, αξίζει να έρθουν μπροστά. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας ΣΔΕ 2017, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.aristia-sde.gr, ή να επικοινωνήσετε με τον ΣΔΕ (2106746568 | aristia@sde.gr).

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ