Η Generation Y στήριξε την είσοδο της L’ Erbolario στην ελληνική αγορά

Δυναμική είσοδο σε μόλις έξι μήνες από το λανσάρισμά του στην ελληνική αγορά, έκανε το brand L’ Erbolario, χάρη στη συνεργασία της μάρκας με την Generation Y – International e-Business Experts, η οποία ανέλαβε τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της ψηφιακής (και όχι μόνο) στρατηγικής και επικοινωνίας του brand.

Η διεθνής εταιρία φυτικών δερμοκαλλυντικών L’ Erbolario, με έδρα την Ιταλία, έκανε την επίσημη εμφάνισή της στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2016. Πρόκειται για μία διεθνώς αναγνωρισμένη μάρκα με εξαγωγές σε 32 χώρες που αντιπροσωπεύει τον φυσικό τρόπο ζωής, τον σεβασμό στην παράδοση και την εναλλακτική φροντίδα της ομορφιάς, τηρώντας παράλληλα τα διεθνή standards του “against animal testing”. 

Με ιδιαίτερη έμφαση στην διαχείριση όλων των digital assets και με key channel το facebook, η Generation Y κατάφερε στο πρώτο εξάμηνο της συνεργασίας της με το brand να επιτύχει την κατακόρυφη αύξηση της αναγνωρισιμότητάς του: 
  • Τα συνολικά impressions από όλες τις ενέργειες, ξεπέρασαν τα 26.000.000.
  • Το engagement της facebook σελίδας ξεπέρασε τις 177.000, που ουσιαστικά αποτελεί το σύνολο των reactions, clicks και photo views, αποτέλεσμα που οφείλεται στην πλήρως custom διαχείρισή της. 
Το προσεγμένο περιεχόμενο όλων των καναλιών που αξιοποίησε η Generation Y οδήγησε μέσω μιας απόλυτα εξατομικευμένης και διασκεδαστικής διαδικασίας στην κάλυψη των ξεχωριστών αναγκών του χρήστη. Σε αυτό συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό η δημιουργία, από τη Generation Y – International e-Business Experts, ενός καινοτόμου διαδραστικού microsite, του “Tree of beauty”. Ένα πρωτότυπο digital activation με σκοπό τη διάδοση του μηνύματος «Φύση, η πηγή της ομορφιάς» που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του eco – friendly χαρακτήρα και της φιλοσοφίας της L’Erbolario. 

Μέσα σε διάστημα έξι (6) μόνο μηνών, αφότου ξεκίνησε αυτή η συνεργασία, τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά. Το κοινό άρχισε να αναγνωρίζει και να επιλέγει τα προϊόντα της L’ Erbolario (17.000+ facebook fans από 0 με συνεχή ανοδική αύξηση και χωρίς διαφήμιση), πάνω από 50 φαρμακεία σε όλη τη χώρα έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για να τοποθετήσουν το brand στο φαρμακείο τους και η μάρκα κατάφερε να κάνει ρεκόρ στις πωλήσεις αναλογικά με τις άλλες χώρες (από τους δύο κιόλας πρώτους μήνες παρουσίας στην ελληνική αγορά, υπήρχαν κωδικοί όπου εξαντλήθηκε ακόμα και το αποθεματικό τους!).

Η Generation Y – International e-Business Experts ανακοίνωσε παράλληλα την ανανέωση της συνεργασίας της με τη μάρκα για ακόμα έξι (6) μήνες.

Πηγή: advertising

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ