Η Coca-Cola σε ταξιδεύει σε Ελλάδα και Κύπρο!

Κάθε μέρα, ένας νικητής, ένα ταξίδι και αμέτρητες στιγμές απόλαυσης!

Φέτος το καλοκαίρι, η αγαπημένη μας Coca-Cola, Fanta & Sprite, προσφέρει, κάθε μέρα, ένα ταξίδι στους πιο καλοκαιρινούς προορισμούς σε Ελλάδα ή Κύπρο, μέσα από την πιο δυνατή ενέργεια του καλοκαιριού! Καθημερινά και για τρεις ολόκληρους μήνες, όλοι οι Coke, Fanta & Sprite lovers διεκδικούν ένα ταξίδι στον προορισμό της επιλογής τους, σε Ελλάδα ή Κύπρο, μέσα από το summer.coca-cola.gr.  

Αυτό το καλοκαίρι, η Coca-Cola, η Fanta και η Sprite μας προσκαλoύν να ζήσουμε την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία! Σε συνεργασία με την American Express Global Business Travel S.A, εξασφαλίζουν για όλους τους νικητές τα έξοδα μεταφοράς (αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια) και διαμονής στον προορισμό της επιλογής τους, κάνοντας τις καλοκαιρινές διακοπές ακόμα πιο ξεχωριστές!

Ο τρόπος συμμετοχής… πολύ απλός! Καθημερινά, από την 1η Ιουνίου και για τρεις ολόκληρους μήνες, όλοι όσοι απολαμβάνουν την αγαπημένη τους Coca-Cola,  Fanta και Sprite, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στον πιο «ταξιδιάρικο» διαγωνισμό και να ετοιμάσουν βαλίτσες για τα πιο αγαπημένα τους μέρη σε Ελλάδα ή Κύπρο! Πώς; Πληκτρολογώντας τον τυχερό κωδικό που βρίσκεται κάτω από το καπάκι ή το δαχτυλίδι ανοίγματος των προϊόντων, στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού summer.coca-cola.gr

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό:

Ο διαγωνισμός ισχύει από την 01/06/2017 έως τις 30/08/2017. Στο διαγωνισμό συμμετέχουν οι παρακάτω συσκευασίες.

Για την Ελλάδα: Οι συσκευασίες οι οποίες θα φέρουν την ξεχωριστή ετικέτα με τον κωδικό στο καπάκι είναι οι εξής: Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια και Coca-Cola Light των 330ml & 500ml και οι πολυσυσκευασίες των 6x330ml & 4x500ml. Fanta Πορτοκαλάδα, Fanta Λεμόνι, Fanta Μπλε & Sprite των 330ml & 500ml. Επίσης συμμετέχουν και συσκευασίες οι οποίες δε θα φέρουν ξεχωριστή ετικέτα αλλά ενδέχεται να έχουν κωδικό στο καπάκι: Fanta Πορτοκαλάδα Light, Fanta Μήλο-Βύσσινο και Sprite Zero των 330m. Fanta Πορτοκαλάδα, Fanta Λεμόνι και Fanta Μήλο-Βύσσινο των 350ml.

Για την Κύπρο: Οι συσκευασίες οι οποίες θα φέρουν την ξεχωριστή ετικέτα με τον κωδικό στο καπάκι είναι οι εξής: Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια και Coca-Cola Light των 330ml. Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Light των 500ml και οι πολυσυσκευασίες των 8x330ml. Η πολυσυσκευασία Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια των 6x330ml. Fanta Πορτοκαλάδα, Fanta Λεμόνι & Sprite των 330ml. Fanta Πορτοκαλάδα & Sprite των 500ml. Επίσης συμμετέχουν και συσκευασίες οι οποίες δε θα φέρουν ξεχωριστή ετικέτα αλλά ενδέχεται να έχουν κωδικό στο καπάκι: Fanta Light & Sprite Zero των 330ml και Fanta Πορτοκάλι των 350ml. 

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά το διαγωνισμό και τον τρόπο συμμετοχής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα summer.coca-cola.gr.

Σχετικά με την The Coca-Cola Company: 

Η The Coca-Cola Company (NYSE:KO) είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, με περισσότερα από 500, ανθρακούχα ή μη, εμπορικά σήματα και περισσότερες από 3.900 επιλογές προϊόντων. Μαζί με την Coca-Cola, ένα από τα πιο πολύτιμα και αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα στον κόσμο, η The Coca-Cola Company εμπορεύεται 21 brands αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων 19 είναι διαθέσιμα σε επιλογές με μειωμένες, χαμηλές ή και καθόλου θερμίδες. Το χαρτοφυλάκιο της The Coca-Cola Company περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα brands Diet Coke, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Dasani, vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply, Del Valle, Georgia και Gold Peak. Μέσω του μεγαλύτερου συστήματος διανομής στον κόσμο, αποτελεί τον No. 1 προμηθευτή σε όλες τις κατηγορίες μη αλκοολούχων ποτών, ανθρακούχων ή μη. Καταναλωτές σε περισσότερες από 200 χώρες απολαμβάνουν τα προϊόντα της, περισσότερες από 1,9 δισ. φορές την ημέρα.  

Διατηρώντας τη δέσμευσή της για διαμόρφωση βιώσιμων κοινωνιών, η The Coca-Cola Company επικεντρώνεται σε πρωτοβουλίες που μειώνουν το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, δημιουργούν ένα ασφαλές, χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον εργασίας για τους εργαζομένους της και ενισχύουν την οικονομική ανάπτυξη των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται. Σε συνεργασία με τους κατά τόπους εμφιαλωτές της, η The Coca-Cola Company βρίσκεται ανάμεσα στους 10 κορυφαίους εργοδότες παγκοσμίως, με περισσότερους από 700.000 συνεργάτες. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το Coca-Cola Journey στο www.coca-colacompany.com, ακολουθήστε μας στο Twitter στο twitter.com/CocaColaCo, επισκεφτείτε το blog Coca-Cola Unbottled στο  www.coca-colablog.com ή βρείτε μας στο Linkedin, στο www.linkedin.com/company/the-coca-cola-company

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ