ΣΔΕ: Μετράμε αντίστροφα για την Τελετή Απονομής

Μετά από τρεις μήνες που περιελάμβαναν υποβολή συμμετοχών και παράταση, μία φάση νομιμοποίησης, δύο φάσεις αξιολόγησης και την ψηφοφορία κοινού, έφτασε η στιγμή που οι κόποι αναγνωρίζονται, οι πράξεις χειροκροτούνται και οι καλύτερες δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας των εταιρειών επιβραβεύονται. 

Τα Αριστεία 2017 βρίσκονται πια στην τελική τους ευθεία. Λίγες μόνο μέρες απομένουν μέχρι τη βράβευση των  αρίστων προγραμμάτων εταιρικής υπευθυνότητας που στήριξαν την κοινωνία, τον πολιτισμό, το περιβάλλον, τους νέους και τους εργαζόμενους.

Η Tελετή Aπονομής των Αριστείων 2017 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 7μ.μ. στον πολυμορφικό χώρο «ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ», στο ανακαινισμένο παλαιό λιθογραφείο της καπνοβιομηχανίας Παπαστράτος στον Πειραιά. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ο Thomas Kolster, γνωστός και ως Mr. Goodvertising. Ο διεθνούς φήμης συγγραφέας, ομιλητής, αρθρογράφος και κριτικός, ιδρυτής των “The Goodvertising Agency” και “WhereGoodGrows”, στην παρουσίασή του με τίτλο «The Two-Headed Purpose Monster. Putting real purpose to work» θα αναλύσει τη στρατηγική πίσω από την επιτυχημένη σύνδεση ενός brand με έναν κοινωφελή σκοπό. Μετά την τελετή θα ακολουθήσει cocktail party.

Την Τελετή Απονομής αναμένεται να τιμήσουν με την παρουσία τους οι εξέχουσες προσωπικότητες που αποτέλεσαν την Τιμητική Επιτροπή των Αριστείων 2017, οι κ.κ. Παναγής Βουρλούμης (Πρόεδρος Τράπεζας Τροφίμων-Ίδρυμα για την καταπολέμηση της πείνας), Οδυσσέας Ζώρας (Πρύτανης Πανεπιστημίου Κρήτης), Ελπιδοφόρος Β. Λαμπρυνιάδης (Μητροπολίτης Προύσης, καθηγητής Πανεπιστημίου), Νίκη Μαρκογιάννη (Νευρολόγος-Ψυχίατρος, Ιδρύτρια της Ιππόλυσης), Μιχάλης Μπλέτσας (Διευθυντής Πληροφορικής MIT MEDIA LAB – Ιδρυτικό μέλος του προγράμματος One laptop per child), Δημήτρης Παπαναστασίου (Επιστημονικός Διευθυντής Fasmatech Science & Technology), Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος (Εμπνευστής και Ιδρυτής της Κοινωνικής Κουζίνας Ο Άλλος Άνθρωπος), Γιάννης Τροχόπουλος (Επικεφαλής της διοργάνωσης «Αθήνα-Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου 2018»), Σοφία Χαϊτίδου (Υπεύθυνη του Ελληνικού Συνεταιριστικού Δικτύου Greconet), Μαρία Χούκλη (Δημοσιογράφος).

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει!  Το κόστος ανέρχεται σε 100 ευρώ για τα μέλη του ΣΔΕ και 120 ευρώ για μη μέλη (περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ). Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας κάνοντας κλικ εδώ

Σας περιμένουμε για να χειροκροτήσουμε μαζί τους νικητές!

Τα Αριστεία 2017 υλοποιούνται υπό την αιγίδα του European Business Network (EBEN).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας ΣΔΕ 2017 μπορείτε είτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.aristia-sde.gr, ή να επικοινωνήσετε με τον ΣΔΕ (2106746568 | aristia@sde.gr).

Τα Αριστεία είναι τα πρώτα βραβεία Εταιρικής Υπευθυνότητας στην Ελλάδα. Θεσμοθετήθηκαν το 2000 από τον Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), τον πρώτο φορέα που, στο πλαίσιο του κοινωνικού του ρόλου, θεσμοθέτησε βραβεία εταιρικής υπευθυνότητας. Διοργανώθηκαν για πρώτη φορά το 2001. Δεκαέξι χρόνια μετά, τα Αριστεία αποτελούν έναν έγκριτο θεσμό, που έχει γίνει ευρέως αποδεκτός από την επιχειρηματική κοινότητα και που δε σταματά να εξελίσσεται.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ