Η Celestyal Cruises ανακοινώνει την ανανέωση της ναύλωσης του Thomson Spirit στην Thomson Cruises

Η Celestyal Cruises ανακοινώνει την ανανέωση της ναύλωσης του Thomson Spirit στην Thomson Cruises

Η Celestyal Cruises ανακοίνωσε την ανανέωση για ένα ακόμη έτος της ναύλωσης του Thomson Spirit στην εταιρεία Thomson Cruises της TUI Travel plc, για τη σεζόν 2017-2018. Το Thomson Spirit έχει ναυλωθεί στην Thomson από το Μάιο του 2003, ενώ σχετικά με τους όρους της ναύλωσης, το πλοίο θα λειτουργεί υπό την Thomson Cruises έως τον Οκτώβριο του 2018, με όλες τις υπηρεσίες να παρέχονται από τη Celestyal Cruises, μέσω της θυγατρικής εταιρείας διαχείρισης πλοίων, Optimum Ship Management Services SA.

«Η ανανέωση της ναύλωσης του Thomson Spirit αποτελεί μία ακόμη απόδειξη της υψηλής ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών φιλοξενίας, καθώς και μια έμπρακτη εκδήλωση της εμπιστοσύνης της TUI Travel plc και άλλων κορυφαίων εκπροσώπων του παγκόσμιου τουρισμού προς τη Celestyal Cruises», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, κ. Κυριάκος Αναστασιάδης. «Είμαστε ευτυχείς για το γεγονός πως το Spirit είναι τόσο δημοφιλές στους επιβάτες της αγγλικής αγοράς. Η Thomson Cruises αποτελεί έναν έμπιστο, πολύτιμο συνεργάτη για περισσότερες από δύο δεκαετίες˙ επομένως, προσβλέπουμε στην περαιτέρω επέκταση της συνεργασίας μας.»


Σχετικά με τη Celestyal Cruises
Η Celestyal Cruises είναι η μόνη εταιρία που διατηρεί ως βάση των δραστηριοτήτων της την Ελλάδα με λιμάνια επι/αποβίβασης κατά κύριο λόγο τα ελληνικά νησιά, ενώ για την περίοδο 2016-17 πραγματοποιεί κρουαζιέρες για όλο το χρόνο στην Κούβα. Η εταιρία διαχειρίζεται πέντε μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοια, που το καθένα προσφέρει ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρίας είναι ο «προορισμός», ενώ κάθε κρουαζιέρα της εστιάζει σε όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού των περιοχών που επισκέπτεται, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

Κοινωνική Υπευθυνότητα
Η Celestyal Cruises δεσμεύεται πλήρως απέναντι στη βιώσιμη ανάπτυξη και τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές. Η εταιρία υποστηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στους προορισμούς που επισκέπτεται, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης. Από το 2015, πάνω από 1.200 μαθητές στα νησιά της Μήλου, Πάτμου και Ίου απήλαυσαν ένα «ταξίδι στη γνώση» παρακολουθώντας ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα- πρωτοβουλία της Celestyal Cruises. Συμπληρωματικά, η Celestyal Cruises υποστηρίζει πολιτιστικές ΜΚΟ, καθώς και την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας και την εξέλιξη των σπουδαστών ναυτιλιακών σχολών.

Πιστοποίηση ISO 
Όλο το φάσμα της διοίκησης των κρουαζιερόπλοιων, συμπεριλαμβανομένου του τεχνικού τομέα, του ξενοδοχειακού τμήματος και του πληρώματος και των γραφείων της Celestyal Cruises είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001/14001. Η DNV-GL, η οποία αποτελεί την ελεγκτική αρχή, θεωρείται ευρέως η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη εταιρία αξιολόγησης στον κλάδο της ναυτιλίας.

Βραβεία 
To 2017, η Celestyal Cruises απέσπασε τέσσερα κορυφαία βραβεία στα Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards, τη μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα κρουαζιέρας στον κόσμο, στις κατηγορίες που αφορούν τα  κρουαζιερόπλοια μεσαίου μεγέθους, και συμπεριλαμβάνουν τα ακόλουθα: «Αξία», «Ψυχαγωγία», «Επιβίβαση» και «Εκδρομές». Στα Greek Tourism Awards 2017, η εταιρία κατέκτησε πέντε βραβεία, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά τη δυναμική της δραστηριοποίηση στον κλάδο του κρουαζιέρας και την υπεραξία που προσφέρει. Συγκεκριμένα, βραβεύθηκε με χρυσό βραβείο στις κατηγορίες «Πρωτοβουλίες επιμήκυνσης τουριστικής περιόδου/ Εμπλουτισμός του ελληνικού τουριστικού προϊόντος», «Guest Service Excellence», «Γαστρονομικός τουρισμός» και «Εταιρική ταυτότητα/ Διαχείριση εταιρικής φήμης/ Branding», ενώ απέσπασε ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Ολοκληρωμένη επικοινωνιακή καμπάνια». 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ